Izdašne potpore za razvoj i unaprjeđenje

Ako ste poljoprivrednik i imate svoje malo gospodarstvo, prijavite se na natječaj LAG-a ‘More 249’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Lokalna akcijska grupa ‘MORE 249’ objavila je deveti natječaj za razvoj i unaprjeđenje malih poljoprivrednih gospodarstava, a iznos potpore po korisniku iznosi nešto više od 113 tisuća kuna. To je ujedno i zadnji natječaj za ovo programsko razdoblje.

Na natječaj se možete prijaviti od 15. listopada do 15. Studenog, a sva dodatna pitanja možete poslati isključivo putem e-pošte od dana objave natječaja do zaključno dana prije datuma podnošenja zahtjeva za potporu na e-mail adresu info.lagmore249@gmail.com .

Prijaviti se mogu obiteljska poljoprivredna gospodarstva, samoopskrbna poljoprivredna gospodarstva, obrti, trgovačka društva (isključujući trgovačka društva čiji su osnivači i vlasnici javnopravna tijela) te zadruge upisane u Upisnik poljoprivrednika/Upisnik OPG-ova (registrirani za poljoprivrednu djelatnost), koja imaju sjedište na području LAG-a ‘MORE 249’ i čija ekonomska veličina gospodarstva iznosi od dvije tisuće eura do 7999 eura.

LAG područja su općine Murter-Kornati, Tisno, Pirovac, Tribunj, Rogoznica i gradovi: grad Vodice te naselja grada Šibenika: Grebaštica, Žaborić, Jadrtovac, Brodarica, Krapanj, Zlarin, Kaprije, Žirje, Zaton i Raslina.

Također, bit će održane i dvije radionice za zainteresirane prijavitelje. Prva je na rasporedu 6. listopada u Društvenom centru Jedro u Murteru u 17 sati, a druga 7. listopada 2021. u Gradskoj knjižnici u Šibeniku s početkom u 17.30 sati. Svoje sudjelovanje obavezno najavite na 022/338-641 ili na email: info.lagmore249@gmail, uz obvezno pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Natječajnu dokumentaciju kao i više informacija pronađite OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.