Adrijana Franjkić kandidatkinja Hrvatskih suverenista za gradonačelnicu Knina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Adrijana Franjkić kandidatkinja je Hrvatskih suverenista za gradonačelnicu Knina, dok je Kristijan Spajić kandidat za zamjenika.

Njihova kandidatura predstavljena je danas u Kninu, a predsjednik stranke Hrvoje Zekanović istaknuo je kako su u Franjkić prepoznali osobu koja ima sve kvalitete da postane gradonačelnica grada Knina.

Adrijana Franjkić u svom se govoru zahvalila stranci na povjerenju te najavila borbu za nova radna mjesta, razvoj sporta u Kninu, kao i obnovu bolnice koja je trenutno u izuzetno lošem stanju. Također je istaknula kako je pitka voda jedan od glavnih resursa grada Knina koji je nažalost neiskorišten. Upravo stavljanje tog važnog resursa u funkciju bit će jedna od glavnih tema predizborne kampanje Hrvatskih suverenista kao i tema kojom će se baviti kad postane gradonačelnica. Napomenula je kako se od šetnica kojih ima na pretek u Kninu nažalost ne može živjeti. Građanima Knina trebaju radna mjesta. S obzirom da je osobno bila iznimno angažirana na projektima u kulturi poput Zvonimirovih dana, Franjkić je najavila kako će razvoj i njegovanje svih aspekata kulture u Kninu biti jedna od temeljnih odrednica politike Hrvatskih suverenista.

Kristijan Spajić, kandidat za zamjenika gradonačelnika, istaknuo je kako je odlazak mladih školovanih ljudi iz Knina najveća katastrofa koja je mogla zadesiti Knin, te da kroz otvaranje novih radnih mjesta i razvoj projekata u kulturi Knin treba postati grad dolazaka, a ne egzodusa.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: