" "
Više

    " "

    Večera za 5 na selu

    Gosti na Teinoj večeri kritični, a ocjene niske: ‘ U jelima je falilo nešto, a desert je spasio sve’

     

    U današnjoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’ na RTL-u kuhala je vizažistica Tea, koja je goste dočekala u Šibeniku, a za njih je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Dijeta, glavnog jela Glamur i deserta Propala dijeta. Predjelo nije baš bilo gostima po ukusu, a najveći problem je bio što je svima falilo začina pa su gosti dodavali čili u maslinovu ulju koji je Ante donio domaćici na dar. Glavno jelo nikome nije išlo – nedostajalo je začina i gostima se nije sviđao miris, a jedino u čemu su gosti večeras uživali bio je desert.

    Tei je najvišu ocjenu, osmicu, dao Ante, ostali su bili dosta kritični pa je domaćica za svoju večeru dobila samo 25 bodova.

    Domaćica je nasmijana i opuštena dočekala goste, a potom ih je ponudila s aperitivima – šibenskom travaricom i prošekom, a nakon pića dobrodošlice domaćica je za goste pripremila hladnu salatu s piletinom.

    FOTO RTL

    – Predjelo mi naprosto nije bilo u skladu s ovim podnebljem – ni po nazivu, ni po namirnicama, ni po okusu- komentirao je Ante, a Ivici je falilo začina pa je Tea donijela čili koji joj je Ante donio kao dar i svi su ga dodali u salatu.

    Za glavno jelo domaćica je poslužila biftek Stroganoff uz prilog rižu. Antoniju nije baš oduševio izgled tanjura, a Ivici se nije svidio miris jela. Antonija je potom dodala kako joj je malo bljutavo i fali joj soli, a s njom se složila i domaćica.

    FOTO RTL

    – Možda bih stavila malo više umaka, a gljive i biftek imali su mi malo čudan okus- komentirala je Katarina, a domaćica je potom donijela sol. Antonija je zaključila da su začini glavna boljka ove večeri,  glavno jelo imalo je neki miris koji jednostavno nije primamljiv, a još je i riža bila prekuhana.

    Tea je za desert poslužila tortu Mileram, koju obožavaju djeca domaćice.  Katarini se svidjelo  što je voćna torta, a i Antoniji se sve svidjelo osim biskvita koji joj je bio malo tvrđi.

    -Desert je prva pozitivna ocjena, pasalo mi je i pojeo sam skoro sve- rekao je Ante, a Ivica zaključio kako je desert spasio cijelu večeru.

    Nakon poklona goste je čekalo još jedno iznenađenje – Klapa Bunari zapjevala je u dvorištu.

    FOTO RTL

    Ante je Teinoj večeri dao ocjenu osam zato što izbor jela nije odgovarao ovom podneblju, Katarina je dala sedmicu jer predjelo nije bilo dobro začinjeno i kod glavnog jela je nešto falilo, Antonija je dala ocjenu pet zato što joj je u svakom jelu falilo nešto, baš kao i Ivica koji smatra da večera odgovara ocjeni.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola...

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan...

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima...

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje...

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola na Jadriji

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan dijelio sadnice lavande i lovora

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima u napadu na Potkonje i Vrpolje

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje od sat vremena, a tako slasna

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...