" "
Više

    " "

    Ovako svaki horoskopski znak plaši i udaljava od sebe ‘onog pravog’

     

    Evo kako to horoskop objašnjava.

    Ovan

    Plašiš pravu osobu svojim strahom od posvećenosti i nemirom. Nije ti problem zaljubiti se – uzbuđenje i oduševljenje te maksimalno angažiraju. Voliš biti van kontrole i želiš iskusiti nove stvari.

    Ali kad dođe do toga da se trebaš smiriti, kad stvari postanu uobičajene i udobne, postaješ nemiran i nervozan. Voliš juriti za iskustvom i uzbuđenjem i kad sretneš onu osobu s kojom je moguća veza na duže staze, jednostavno ne znaš stati, piše Atma

    Bik

    Ne ostavljaš mjesta za greške i opraštanje. Voliš vatreno i duboko i to je jedna od tvojih najboljih osobina. Na mnogo načina, ti si idealan partner – nježan, posvećen, nesebičan i topao.

    Ali zato znaš biti hladan i odbojan ako partner ne učini sve onako savršeno kako ti očekuješ i teško opraštaš čak i kad se on ispričava i iskreno kaje zbog svoje greške.

    Blizanci

    Plašiš partnera pretjeranim kolebanjem i nesigurnošću u pogledu toga što stvarno želiš – ne samo u vezi, nego općenito, u životu. Zbog toga često prebacuješ odgovornost na partnera i očekuješ da on odluči umjesto tebe.

    Očekuješ da on otkrije što je ono što je tebi potrebno. Radije nego da shvatiš partnera kao podršku, ti postaješ ovisan o njemu i tako se oslobađaš odgovornosti – i zadržavaš pravo da budeš nezadovoljan njegovim odlukama.

    Rak

    Pokušavaš nametnuti partneru kako se treba osjećati. Tvoj jak osjećaj i intuicija, dar su u mnogim situacijama, ali u ljubavnoj vezi mogu biti veliki izazov. Prečesto svoje osjećaje projiciraš na partnera, ili mu čak jasno govoriš kako se treba osjećati, po tvom mišljenju, umjesto da slušaš i pitaš ga kako se osjeća.

    Zaboravljaš da je on osoba različita i neovisna o tebi, sa svojim vlastitim doživljajima i osjećajima.

    Lav

    Plašiš partnera pokušavajući kontrolirati stvari koje se ne mogu kontrolirati. Navikao si misliti da su stvari u tvojim rukama i da uvijek možeš stvoriti nešto sjajno, gotovo ni iz čega. Ali još ne shvaćaš kako to ne funkcionira u ljubavi i zašto emotivna veza nije nešto što možeš kontrolirati na uobičajeni način – taktikama i manipulacijom.

    Ti se jako trudiš u vezi, ali plašiš svog partnera naporom da svaki aspekt veze objasniš i postaviš na svoje mjesto – ne puštaš ga da diše.

    Djevica

    Prvo preplašiš sebe, a onda svojim strahovima i sumnjama udaljavaš od sebe partnera. Čim se počneš osjećati sretno u vezi – uplašiš se. Nešto sigurno nije u redu, čim je toliko dobro i to ne može potrajati. Tvoj mozak kreće u temeljno istraživanje i pronalazi milion razloga zašto će ti veza propasti.

    Koliko god tvoj partner bio pun razumijevanja i podrške imat će mnogo problema da izađe na kraj s tvojom pretjeranom zabrinutošću koja vodi u totalnu negativnost. On te ne može  uvjeriti da vam je dobro i da ste sretni, ako ti nisi u stanju to prihvatiti.

    Vaga

    Plašiš partnera tako što ga navodiš da misli kako se mora natjecati sa svima oko sebe. Ti si veoma popularan, imaš mnogo prijatelja i obožavatelja, u tome nema ničeg lošeg, to je dio onoga što jesi.

    Ali tvoj partner se može osjetiti nesigurno i ugroženo, kad se suoči s brojem ljudi kojima poklanjaš pažnju, prema kojima se ponašaš prisno i iskazuješ tople osjećaje. Kao da se mora stalno boriti za svoje mjesto u tvom svetu. A možda i mora.

    Škorpion

    Ti plašiš svog partnera svojom sposobnošću da sabotiraš svoju sreću. Treba ti dosta da povjeruješ da zaslužuješ biti sretan s nekim.

    I umjesto da dozvoliš sebi da uživaš, da se predaš emocijama i živiš u trenutku i budeš sretan (jer to je jedini način da se doživi sreća) – ti završavaš u paklu ljubomore i posesivnosti, sumnje i nepovjerenja i stalne brige o tome hoće li veza potrajati.

    Strijelac

    Uspijevaš uplašiti i otjerati partnera tako što si potpuno pasivan u vezi. Optimizam i bezbrižnost su tvoje najbolje osobine, ali kada je emotivni odnos u pitanju, nekako ne shvaćaš kako te svoje osobine unijeti u vezu.

    Uspijevaš se „odsjeći“ od emocija, toliko da samo razmišljaš o tome kako će se veza završiti. Zbog toga se partner osjeća kao da je sam u toj vezi i odlazi prije nego što uspiješ shvatiti čime si ga otjerao.

     

    Jarac

    Plašiš partnera pretpostavljajući da će se dogoditi sve najgore. Ti si praktičan i realan i želiš biti spreman na sve ishode i uopće ne primjećuješ kako unosiš u vezu pesimističku atmosferu, koja ubija radost i opuštenost.

    Tvoje najbolje osobine, usredotočenost na cilj, organizacija i perfekcija u vezi mogu biti ekstremno toksični i mogu navesti partnera da se pita čemu sve to.

    Vodenjak

    Ti pokušavaš zaštiti sebe, umjesto da daš sve od sebe. Ti si vrlo velikodušna i nesebična osoba, kad je u pitanju sve drugo i svi drugi osim tvog partnera. U prisnom odnosu, bježiš od prisnosti i nastojiš se sačuvati od svih gluposti, patetike i sentimentalnosti, umjesto da se otvoriš i prepustiš.

    Time povrjeđuješ i sebe i partnera i završavaš u nerazumijevanju, optužen za sebičnost i zatvorenost.

     

    Ribe

    Pretpostavljaš da će stvari nekako proraditi same od sebe i srediti se vremenom, umjesto da razgovaraš o problemima. Partner ima dojam da nisi prisutan i da ti nije stalo, da si stalno u svom svijetu u koji on nema pristup i općenito ima doživljaj da ti smeta i remeti te, da je suvišan i da si sam sebi dovoljan.

    On nema pristup u bogatstvo tvog unutrašnjeg života, ako mu to ne omogućiš. A to se neće dogoditi samo od sebe.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Izabrane Najljepše Mame Hrvatske, Šibenčanka Anđela ponijela titulu...

    Završeno je osmo finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, a Najljepša Mama Hrvatske u kategoriji od 23 do 39 godina je Daisy Osmičević iz...

    Nastavlja se pretežno sunčano i toplo vrijeme

    Danas pretežno sunčano uz mjestimice umjerenu naoblaku. Uz umjeren razvoj oblaka moguć je poneki poslijepodnevni pljusak. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura...

    Solarisa jedna pobjeda dijeli od izlaska u Europu,...

    Vaterpolisti Solarisa korak su bliže novom izlasku na europsku scenu. U prvoj utakmici razigravanja za peto mjesto u domaćem prvenstvu u Crnici su sa...

    Carević u prvi plan opet gurnuo igrače, ali...

    Pjevalo se travnjaku i tribinama Šubićevca nakon 2:0 pobjede nad Jarunom, kojom su nogometaši Šibenika zasjeli na prvo mjesto 1.NL. Bio je to deseti...

    NAJNOVIJE

    Izabrane Najljepše Mame Hrvatske, Šibenčanka Anđela ponijela titulu NMH fotogeničnost

    Završeno je osmo finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, a Najljepša Mama Hrvatske u kategoriji od 23 do 39 godina je Daisy Osmičević iz...

    Nastavlja se pretežno sunčano i toplo vrijeme

    Danas pretežno sunčano uz mjestimice umjerenu naoblaku. Uz umjeren razvoj oblaka moguć je poneki poslijepodnevni pljusak. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura...

    Solarisa jedna pobjeda dijeli od izlaska u Europu, Mornar ‘slomljen’ u trećoj četvrtini

    Vaterpolisti Solarisa korak su bliže novom izlasku na europsku scenu. U prvoj utakmici razigravanja za peto mjesto u domaćem prvenstvu u Crnici su sa...

    Carević u prvi plan opet gurnuo igrače, ali njegov doprinos ne može se i ne smije ignorirati

    Pjevalo se travnjaku i tribinama Šubićevca nakon 2:0 pobjede nad Jarunom, kojom su nogometaši Šibenika zasjeli na prvo mjesto 1.NL. Bio je to deseti...