" "
Više

    " "

    Inspirirajte se za maturalnu večer i uživajte u zadivljenim pogledima cijelu noć

     

    Maturantice, inspirirajte se za vašu najljepšu večer srednjoškloskih dana i zavirite u kolekciju šibenskog LuLu&Brands Concept Storea. Odaberite jedinstvene haljine od prirodnih materijala i uživajte u zadivljenim pogledima baš cijelu noć. Originalne haljine i moderni krojevi koji pristaju baš svakoj figuri neka budu i vaš izbor za stvaranje predivnih uspomena koje ćete pamtiti zauvijek.

    Zablistajte na vašoj maturalnoj večeri i izgledajte kao da ste sišle s modne piste u haljini Tena, LuLu Couture, po cijeni od 1390 kuna.

    lulu maturalni 170117 30

    Trgovina LuLu&Brands Concept Store otvorena je radnim danom od 9h do 14h i od 16h do 20h te subotom od 10h do 14h na adresi Ul. Fausta Vrančića 10. Dodatne informacije doznajte na facebook i instagram stranici trgovine i na mob 095/1983 171.

    m club maturalni odjela 190117 21

    Dečki, u tijeku su pripreme za maturalnu večer, a vi tražite najbolju košulju, sako ili cipele? Ne brinite, za vas je tu M Club, specijalizirana trgovina muške odjeće s tradicijom dugom 24 godine.

    40-godišnje iskustvo vlasnika pomoći će vam u odabiru vama savršeno prilagođena, a uz najbolje njemačke i hrvatske proizvođača- Stons,Digel, Murk, Kotka i Siscia, u M Clubu pronađite i obuću marke Bugatti .

    m club maturalni odjela 190117 6 m club maturalni odjela 190117 11 m club maturalni odjela 190117 21 m club maturalni odjela 190117 25

    Zablistajte na maturalnoj zabavi, uz trendi asortiman i modele prilagođene mladima. Uz to, M Club maturantima odobrava popust od 20 posto, a kompletan iznos možete podijeliti na od dvije do 12 rata.

    Elegenatne haljina i svečana frizura zahtijevaju i savršenu šminku, a sinonim za to je Katarina Maglov, vizažistica s dugogodišnjim iskustvom. Katarina se šminkanjem bavi oduvijek, nešto intezivnije zadnjih deset godina kada je prošla i veliki broj edukacija za brendove kao što su Dior, Chanel, Clinique, YSL i Shiseido, a raspolaže i velikim znanjem iz područja njege kože. Završila je Ministry of Beauty kod Borisa Čavlina, svjetski poznatog make up artista koji je radio za napoznatije svjetske kuće, i zahvaljujući stečenom znanju od vas će napraviti divu rođenu za crveni tepih.

    Katarina već dugi niz godina surađuje s frizerskim salonom ‘Family’ tako da na jednom mjestu možete napraviti frizuru i zablistati kao kraljica u rukama osobe koja zna kako istaknuti nečije crte lica. Make –up vizažistica u svojem radu koristi isključivo kvalitetnu kozmetiku koja će osigurati postojanost make-upa cijelu noć, a za mjesec maturalnih zabava pripremila je i posebne popuste.

    lulu maturalni 170117 33 lulu maturalni 170117 34

    Preputite se s punim povjerenjem u ruke osobe koja je u svojem poslu umjetnica i s kistom barata poput Van Gogha. Svoj termin možete rezervirati pozivom na broj 098 937 5250, a sve dodatne informacije pronaći na Facebook stranici Katarina Make Up artist.

    lulu maturalni 170117 18

     

    Za savršenu frizuru s kojom ćete zablistati na maturalnoj večeri posjetite frizerski salon ‘Family’ na Brodarici i prepustite se u vješte ruke stručnog tima s dugogodišnjim iskustvom. Lokne, punđa, pletenice ili visoki rep, izbor je na vama, a ljubazne frizerke će vam savjetovati koja vam frizura nabolje pristaje. U frizerskom salonu ‘Family’ očekuju vas vrhunski proizvodi i majstorice ljepote koje znaju tajne ovog zanata, a to je ulaganje u sebe, pohađanje seminara i praćenje najnovijih trendova na polju frizura. Prepustite se s punim povjerenjem u ruke frizerki koje su učile od najvećih imena ove branše, a očekuje vas i poseban popust u mjesecu maturalnih zabava.

    lulu maturalni 170117 24

    Frizerski salon ‘Family’ pronađite na samom početku Brodarice, u Ražinskoj 2, svakim radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 13 sati, a svoj termin možete rezervirati pozivom na broj telefona 022/350-141.

    lulu maturalni 170117 31

     

     

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Tomislav Augustinčić pobjednik je natječaja za pjesničku rezidenciju...

    Završen je natječaj za pjesničku rezidenciju 'Vesna Parun' na otoku Zlarinu koji već četvrtu godinu raspisuje udruga Fotopoetika. Podsjetimo, riječ je o rezidenciji koja piscima...

    Najljepša Mama Hrvatske: Veliko finale u subotu, 4....

    Još samo nekoliko dana dijeli nas od finala natjecanja za Najljepšu Mamu Hrvatske, a koje će mame osvojiti krunu, preostaje nam vidjeti u subotu,...

    Policija utvrdila kako je poginuo 72-godišnjak rano jutros...

    Prometna nesreća se dogodila oko 6 sati jutros u Vrbniku kad je 72-godišnjak, za volanom osobnog automobila šibenskih registracija prebrzo ušao u nepreglednu okuku,...

    NAJNOVIJE

    Tomislav Augustinčić pobjednik je natječaja za pjesničku rezidenciju ‘Vesna Parun’ na otoku Zlarinu

    Završen je natječaj za pjesničku rezidenciju 'Vesna Parun' na otoku Zlarinu koji već četvrtu godinu raspisuje udruga Fotopoetika. Podsjetimo, riječ je o rezidenciji koja piscima...

    Najljepša Mama Hrvatske: Veliko finale u subotu, 4. svibnja u Arsena

    Još samo nekoliko dana dijeli nas od finala natjecanja za Najljepšu Mamu Hrvatske, a koje će mame osvojiti krunu, preostaje nam vidjeti u subotu,...

    Policija utvrdila kako je poginuo 72-godišnjak rano jutros u Vrbniku

    Prometna nesreća se dogodila oko 6 sati jutros u Vrbniku kad je 72-godišnjak, za volanom osobnog automobila šibenskih registracija prebrzo ušao u nepreglednu okuku,...