" "
Više

    " "

    NEODOLJIVA LINIJA IVANA ERGIĆ: Pretjerujem s bademima, a kada zaribam, ne kažnjavam se!

     

    Ivana Ergić, nekadašnja misica Republike Hrvatske, za portal Živim.hr otkrila je svoj režim prehrane i vježbanja. Evo dobitne kombinacije koja Ivanu  i danas, kao i u godinama u kojima je šetala modnim pistama,  čini zdravom, zadovoljnom i blistavom

    Od mode do diplome, poduzetništva i volontiranja u udruzi gluhoslijepih osoba, Ivana Ergić ponosno prkosi stereotipu da odličan izgled, pamet i dobrota ne idu zajedno. Na događaju u sklopu ljetne turneje nacionalnog projekta Aktivna Hrvatska koji se održao u Vodicama, njenom rodnom gradu, razgovarali smo s Ivanom i postavili joj nekoliko pitanja kako bi otkrili njen tajni recept za uspjeh!

    Živim (Ž): Koliko ti je važna tjelovježba i koliko joj se često kroz tjedan posvećuješ?
    Ivana Ergić (IE): Tjelovježba mi je jako važna. Treniram skoro svaki dan i nije mi teško ići na trening. Kada nemam vremena odem barem dva puta tjedno.

    Ž: Dogodi li ti se ikada da ti nije do treninga? Što onda radiš – natjeraš li se ili odustaneš?
    IE: Često mi se desi da sam premorena i da ne mogu trenirati, ali imam sreću što treniram u najljepšoj teretani u Zagrebu i zapravo je svaki odlazak tamo kao jedan welness izlazak. Uopće nemam osjećaj da treniram, stvarno je fenomenalno!

     

    Ž: Kako se nagrađuješ za dobro odrađeni trening? Što ako “zaribaš” – postoji li neka kazna?
    IE: Najveća nagrada mi je poslije treninga popiti shake od proteina, što mi je ujedno dobro i za mišiće. A kada zaribam – ne kažnjavam se!

     

    Ž: Paziš li što jedeš? Što ti je najvažnije u prehrani?
    IE: Pazim, ne zato da se ne udebljam, već radi zdravlja. Jedem dosta sjemenki, pijem kefir, volim prirodne namirnice. U prehrani mi je najvažnije da hrana ima dobre nutritivne karakteristike. Ribu baš i ne volim, voće obožavam, a meso ne volim, ali ga jedem – jer moram!

    Izvor: Živim.hr

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola...

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan...

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima...

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje...

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola na Jadriji

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan dijelio sadnice lavande i lovora

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima u napadu na Potkonje i Vrpolje

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje od sat vremena, a tako slasna

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...