Proljeće je vrijeme promjena i buđenja na svim područjima, pa zašto ne i na gastro području?
Šibenik je od danas bogatiji za još jedno ugodno mjesto ne čijem će se meniju naći za svakoga po nešto, od klasične ponude pizza i hamburgera, do bifteka, carpaccia i somuna napravljenih po izvornoj bosanskoj recepturi.
Riječ je o Špizzi smještenoj pokraj poliklinike Vita, a iako bi se iz imena dalo zaključiti da je riječ o još jednoj pizzeriji, njihova ponuda je puno više od toga jer u suradnji s Mišom Pešićem, vlasnikom Beef Shopa, nude probrane komade mesa.
Kroz svoju kuhinju će ljudima pokušati približiti meso i pokazati da postoji više od čevapa, bečkog ili zagrebačkog odreska, a sve cjenovno prilagođeno svačijem džepu. Kako kažu, kod njih će moći jesti i onaj u kravati i onaj u trlišu.
Iza Špizze stoje Mate Grozdanić i Domagoj Zaninović, dvojac s dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu, koji su to sve pretočili u ovaj prostor osluškujući potrebe ljudi.
Želite li pojesti nešto klasično ili isprobati nešto novo, sve to začinjeno dobrim vinom ili probranim pivama koje će se naći uz one standardne, Špizza je idealno mjesto za to.
Ono na što su vlasnici posebno pazili je da u ponudi imaju domaće proizvode, pa će tako goste dočekati sezonsko povrće domaćih OPG-ova s kojima surađuju.
Radno vrijeme je prilagođeno užurbanom tempu ljudi pa svoja vrata otvaraju ujutro i to uz ponudu doručka, a za sve one koji taj trenutak nisu u mogućnosti doći, osigurana je i dostava.
Špizza otvara svoja vrata večeras u 19 sati kada ćete moći i degustirati ono što nude, a sigurni smo da će ovo postati mjesto u koje ćete rado svraćati.