U Vodicama uručene zahvalnice darivateljima krvi: Rekorder je Mirislav Sladoljev sa 75 darivanjaFoto: CK Vodice
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Crveni križ Vodice obilježio je Dan darivatelja krvi i uručili zahvalnice jubilarnim darivateljima krvi, darivateljima koji su dali krv i to žene 35 puta, muškarci 50 i 75 puta.
– Od srca se zahvaljujemo predstavnicima kluba darivatelja krvi koji su naši partneri u promociji i organizacijo davalaštva krvi u Vodicama, zahvaljujemo se i gradonačelniku grada Vodica koji se je odazvao našem pozivu. Zahvaljujemo se našim darivateljima na plemenitosti i humanosti za svaku darovanu dozu krvi tekućinu koja zdravlje, a često i život znači – poručuju.
Dobitnici zahvalnica su : Ana Bulat, za 35 puta darovanu krv, Damir Crljenak, za 50 puta darovanu krv , Igor Čičin- Karlov, za 50 puta darovanu krv, Mišel Marić, za 50 puta darovanu krv, Toni Lasan, za 50 puta darovanu krv, Marinko Mićin, za 50 puta darovanu krv, Antonio Zafron, za 50 puta darovanu krv i Miroslav Sladoljev – Jolić, za 75 puta darovanu krvi


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.