U američkom TV showu Australac kupio stan u Vodicama

Agencija Alfa Nekretnine iz Vodica dobila je čast sudjelovati u popularnom polusatnom TV showu ‘House Hunters International’ koji se prikazuje na programu HGTV (Home and Garden Television) u Americi. Riječ je o emisiji u kojoj agent za nekretnine vodi potencijalnog kupca kroz tri nekretnine. Svaka emisija se snima u različitim dijelovima svijeta, te se na taj način promovira država i mjesto gdje se snimanje odvija.

Snimanje iz Vodica, sa profesionalnim kamerama HGTV-a, odvijalo se tokom ljeta 2011., a montirana emisija je prikazana u Americi krajem listopada 2011. Kako se svaka emisija reprizira nekoliko puta, vodička repriza  u SAD-u je ponovno prikazana 18. veljače. Sve je odrađeno na engleskom jeziku jer se taj TV show radi isključivo za američko tržište.

KLIJENT IZ AUSTRALIJE

Za agenciju Alfa Nekretnina snimanje je odradila Jasminka Fišter Gavranović. S obzirom da je veže ugovor s američkom televizijskom kućom gđa Gavranović tek nam je mogla kazati kako je u emisiji klijent iz Australije kupio stan u Vodicama.

– Pripreme su trajale jako dugo, a snimanje četiri do pet dana. Inzistirala sam da se snimaju samo nekretnine u Vodicama. Bilo je jako lijepo vrijeme, pa su snimatelji čak neke kadrove koji su se trebali snimati u uredu prebacili vani. Video traje pola sata i moje je mišljenje da smo na fantastičan način prikazali Vodice – kazala nam je vodička agentica za nekretnine.

DALJNJA SURADNJA

Otvorena je i mogućnost daljnje suradnje Alfa agencije te američke televizije čiju emisiju gleda više od 90 milijuna ljudi širom svijeta.

– Oni su pronašli nekog kome mogu vjerovati i moguća je daljnja suradnja, a mi već pronalazimo kuće prvi red uz more – zaključila je Gavranović.

‘House Hunters International’ emisija je u kojoj gledatelji upoznaju pobliže kupca koji obično zna što hoće, ali teško pronalazi željenu nekretninu. Klijent u ovakvim emisijama ne kupuje nekretninu u svojoj zemlji iz koje dolazi. On u emisiji obilazi nekretnine, te iznosi svoja zapažanja i mišljenja o svakoj pregledanoj nekretnini zajedno sa agentom za nekretnine. 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.