Ulaz slobodan

Ne propustite koncert mlade pijanistice Elizabete Adžage u Drnišu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Povodom 7. Glazbene večeri u crkvi sv. Roka bit će održan koncert Elizabete Adžage na klaviru u dvorani Ivana Meštrovića u Drnišu u subotu s početkom u 18 sati. Ulaz će biti slobodan.

Inače, Elizabeta Adžaga rođena je 1994. godine u Zagrebu. Studentica je klavira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi profesora Rubena Dalibaltayana. Godinu 2015./2016. studirala je u klasi prof. Martina Hughesa na Universitat für Musik und Darstellande Kunst u Beču u sklopu Erasmus programa. Nastupila je kao solistica sa Zagrebačkom Filharmonijom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski izvodeći prvi koncert S. Rahmanjinova uz dirigenta Matiju Fortunu, te sa St.Petersburg State Symphony orchestra u palači Belosselsky-Belozersky izvodeći zajedno sa sopranisticom Klasjom Modrušan ‘Chio mi scordi di te’ W. A. Mozarta uz dirigenta Mirana Vaupotića.

Organizatori su Pučko otvoreno učilište Drniš, Gradski pjevački zbor Neuma i Župa Gospe od Ružarija Drniš. Pokrovitelji su Grad Drniš te Ministarstvo kulture i medija RH.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.