Doprinos očuvanja i zaštite prirodne baštine

Grad Drniš donirao je vrijednu planinarsku opremu Planinarskom društvu ‘Promina’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradonačelnik Josip Begonja danas je uručio vrijednu planinarsku opremu predsjedniku Planinarskog društva ‘Promina’ Tomislavu Jerkoviću, objavljeno je na službenim stranicama Grada Drniša.

Riječ je o opremi nabavljenoj u sklopu provedbe projekta Natura Drniš – Održivi razvoj drniške prirodne baštine pod ekološkom mrežom, a koja se koristila tijekom provedbe radionica aktivnog turizma prošlo ljeto.

Vrijednost planinarske opreme je gotovo 30 tisuća kuna. Ovom prilikom je gradonačelnik Josip Begonja zahvalio Planinarskom društvu ‘Promina’ na doprinosu koji daje u očuvanju i zaštiti prirodne baštine na ovim prostorima, a i inače na doprinosu društvenom životu u Gradu Drnišu.

Gradonačelnik je istaknuo da Grad Drniš kroz svoje projekte uvijek nastoji osigurati i vrijednu opremu svojim udrugama i ostalim subjektima na području Grada Drniša. Predsjednik Jerković je zahvalio Gradu na vrijednoj opremi koja će itekako koristiti članovima društva tijekom planinarenja, odlazaka na feratu u kanjonu Čikole i na planini Dinari, te za ostale ekstremne aktivnosti kojima se članovi ovog društva bave.


Pratite nas i na društvenim mrežama: