Bogat program ‘Znanjem do očuvanja’ u veljači

Javna ustanova Nacionalni park Krka nastavlja sa svojim projektom ‘Znanjem do očuvanja’, a u veljači nam donosi niz zanimljivih radionica i predavanja koja će zasigurno okupirati pažnju mnogih naših sugrađana. S ciljem edukacije polaznika na temu prirodnih zakonitosti, važnosti njihovog očuvanja i sustavne skrbi, predavanja i radionice će se održati u Informativnom centru NP Krke u Skradinu, a ulaz za sve polaznike je besplatan.

NAGLASAK NA EKOLOGIJI

Prvo predavanje koje će ovoga mjeseca organizirati Javna ustanova održat će se u četvrtak, 16. veljače, s početkom u 17 sati i to na temu umjetnosti zavođenja u životinjskom svijetu. Već idućeg dana, u petak 17. veljače u istom terminu iz Javne ustanove NP Krka najavljuju predavanje ‘Što se događa s našom klimom?’, a potom i radionicu izrade predmeta od najlonskih vrećica.
U subotu, 18. veljače s početkom u 17 sati održat će se predavanje o zdravoj prehrani ‘Pazi, hrana pada’, a nakon njega i posebno zanimljiva radionica recikliranja papira ‘Izradi sam svoj list papira’.

OČEKUJE SE VELIK ODAZIV

Nakon kraće pauze, edukativni program kojeg potpisuje Javna ustanova nastavit će se 24. veljače kada će, također s početkom u 17 sati, biti upriličeno predavanje ‘Energetski učinkoviti sustavi za svakoga’, a nakon toga i radionica na temu izrade mini solarne i vjetrenjača pod nazivom ‘Obnovljivi izvori energije’. Program ‘Znanjem do očuvanja’ u veljači će biti zaključen predavanjem ‘Otpad s kojim se susrećemo’, te istoimenom radionicom koji će se održati 25. veljače s početkom u 17 sati. Plakate će JU NP Krka postaviti u sve srednje škole u županiji, no poziv vrijedi za sve zainteresirane građane, a s obzirom na zanimljive teme koje program obuhvaća, očekuje se veliki odaziv.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.