Udruga ‘Mladi u EU’: ‘Ovim projektom želi se osigurati podrška politikama za mlade na razini županije’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Udruga mladih ‘Mladi u EU’ održala je danas u Knjižnici Početnu konferenciju u sklopu projekta: Strategija za mlade Šibensko – kninske županije. Nositelj projekta je Udruga mladih Mladi u EU, partner na projektu je Šibensko – kninska županija, a projekt traje od 1. kolovoza 2021. do 1. veljače 2023. godine.

Ovim projektom želi se osigurati kontinuirana podrška politikama za mlade na razini Šibensko-kninske županije kako bi se osim u gradovima doprinijelo stvaranju poticajnog okruženja za mlade i u manjim mjestima tj. ruralnim područjima i na otocima. Kroz niz aktivnosti te uključivanjem različitih dionika cilj projekta je izraditi Strategiju za mlade Šibensko-kninske županije. Na ovaj način Šibensko-kninska županija bi po prvi put dobila dokument usmjeren na mlade, poručuju.

Na Početnoj konferenciji definirana je ciljna skupina projekta, opisana su dosadašnja iskustva Udruge u izradi dokumenata usmjerenih mladima, definirane su projektne aktivnosti te je objavljena forma anketnog upitnika pomoću kojega će se istražiti stavovi i mišljenja mladih osoba s područja Županije.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.