Sanacija dogodine

FOTO ‘Ovo nisu slike iz Černobila. Ovo je Banj’: Vježbalište na gradskom kupalištu izgleda katastrofalno

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zahrđale i raspadnute sprave na vježbalištu na Banju dočekale su čitateljicu Šibenskog portala ovog vikenda kada je sa svojom djecom odlučila slobodno vrijeme provesti u igri. Zgrožena stanjem vježbališta, odlučila je podijeliti priču s javnošću i upozoriti ostale roditelje na opasnost koja tamo prijeti.

– Igralište stvarno ružno izgleda jer su sunce i more učinili svoje te je sav materijal uništen i nagrizen tako da smo primorani staviti nove sprave i podlogu. Sanacija igrališta je svakako u proračunskom planu za iduću godinu te ćemo ga obnoviti što je prije moguće – kazao nam je dogradonačelnik Danijel Mileta.

Dok sanacija stvarno ne bude obavljena, djeca će se igrati negdje drugdje jer, kako kaže naša čitateljica, nitko ne bi želio da se dogodi nekakvo zlo, a pogotovo ne mališanima.

– Ovo nisu slike iz Černobila. Ovo je Banj – kazala nam je čitateljica kad smo je upitali za mišljenje o stanjuvježbališta na gradskom kupalištu.

Sprave za igru predstavljaju veliku opasnost za djecu, pa upozorava roditelje da budu na oprezu ako djecu vode tamo.

– Strašno nešto. To igralište je sve, samo ne sigurno mjesto za dječju igru – poručila je čitateljica koja nam je poslala i fotografije raspadnutog zdanja.


Pratite nas i na društvenim mrežama: