‘Unatoč zaprekama guramo dalje i nećemo se predati’

Obavijest svim partijanerima – dogovoreni party Rift projecta u petak, 3. veljače, u crničkom caffe baru Mangan se otkazuje. A sve to zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, razdoblja održavanja maturalnih plesova, ali i financijskih poteškoća producentske petorke.

IZGORJELA OPREMA

Petak u znaku Rift projecta trebao je započeti u 22 sata, no iako je otkazan, Šime se nada kako će dečki, zajedno sa svojom publikom, Rift projectu osigurati budućnost i više sreće u novoj godini. Naime, dečkima je nedavno gorjelo u studiu zbog čega su ostali bez dijela opreme.
– Imali smo nesreću u studiju. Bilo je nekih problema sa strujom i izgorjelo nam je pola opreme pa se sad krpamo. Iako smo u 2012. ušli aktivno, imali smo i dosta nesreće, ali unatoč svim zaprekama guramo dalje i nećemo se predati – tvrdi Šime, te dodaje kako su uvjereni kako će im nova godina pružiti više nego stara. Krajem prošle godine izdali su svoj prvi EP ‘Phazed EP’ za kalifornijski internetski label Biophaze Records, a prema riječima jednog od autora, reakcije publike su vrlo dobre.
– Došli smo u kontakt s mnogim stranim DJ-ima, nekim poznatim, nekima malo manje poznatima. Tako da ćete u budućnosti čuti više o suradnji sa stranim producentima, a nadamo se i većem broju gaža po našoj lijepoj domovini – poručuje Šime.

KAOS ZA KRAJ

No, dok publika u ostatku Hrvatske čeka da ih čuje uživo, šibenska publika u petak će moći uživati u cjelovečernjem programu sastavljenom od dubstep seta, drum’n’bass seta, neurofunka a, kako kažu, kaos ostavljaju za kraj, no nekog drugog petka. Uskoro, nadamo se.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.