Krenula prodaja karata za Terraneo, a u šibenskom Dallasu – inventura!

Kako nam je u telefonskom pozivu kazao Luka Pavić, direktor Artim produkcije koja stoji iza Terranea, od ranih jutarnjih sati u zagrebačkim su prodavaonicama ‘planule’ prve karte uz koje su se kao poklon dijelile Terraneo majice.

‘PLANULE’ PRVE KARTE I GRATIS MAJICE

– Koliko je točno karata prodano ne mogu vam kazati, ali prema prvim informacijama koje nam stižu iz Eventima možemo biti više nego zadovoljni – kazao je za Šibenski tjednik Luka Pavić. Podsjetimo, prvih tisuću karata za drugo izdanje glazbenog spektakla može se kupiti po cijeni od 290 kuna.

– Tih 100 ili 200 kuna koliko je jeftiniji prvi paket karata mnogima mnogo znači u ovim teškim vremenima – ističe direktor Artim produkcije dodajući kako je 20-ak karata prodano i u zagrebačkom Klubu Purgeraj gdje je sinoć održan warm up party.

S druge strane, Šibenik ne bi bio Šibenik da barem nešto nije ‘zaštekalo’. Naime, u Dallas music shopu u Kalelargi prve kupce Terraneo ulaznica dočekala je – inventura! Prodavač nam je objasnio kako nije znao da će baš danas, prvog dana prodaje ulaznica, biti inventura, ali je usprkos tome, Šibenčanima uspio prodati osam karata.

PRODAJA I U FAST FOODU ‘ŠEŠULA’

Luka Pavić nije želio komentirati ovaj slučaj, ali nam je otkrio kako prodavaonica Dallasa nije jedino mjesto gdje Šibenčani mogu nabaviti ulaznicu za Terraneo. Po novome, kartu će moći kupiti u fast foodu ‘Šešula’.

Stoga, ako znate gdje ćete biti od 6. do 10. kolovoza ove godine osigurajte na vrijeme upad na jedan od najboljih ljetnih festivala u Europi!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.