Godimenti snimili spot s Antonijom Mišurom

Krajem prošle godine „izbacili“ su novu pjesmu „Ona“ za koju je tekst i glazbu napisao „frontman“ Godimenata Danijel Lasan, dok aranžman potpisuje Albert Linić, stalni aranžer skladbi Harija Rončevića. Ovih dana za pjesmu „Ona“ završeno je i snimanje video-spota, a u glavnoj ulozi pojavljuje se jedna od najljepših Hrvatica – Antonia Mišura, košarkaška reprezentativka i najbolja sportašica grada Šibenika.
-Pjesma „Ona“ je ljubavna balada kojom se želimo približiti mlađoj publici. Odlično prolazi na top-listama, a prezentirana je od Croatia recordsa. Spot je snimljen u prostorijama Moto-kluba Okit, te se zahvaljujem upravi tog kluba na suradnji, kao i naravno našoj dragoj Antoniji Mišuri – veli Danijel Lasan.

NOVI ALBUM

Nakon njihovog prvog nosača zvuka „Kužina“ koji je izašao 2010. godine, Godimenti trenutno rade na novom albumu.
– Intenzivno radimo na tome u našem studiju koji odnednavno imamo. Uz pjesmu „Ona“, zgotovljena je i skladba „Ludi vitri“, kao i obrada Arsenovog hita „Zagrli me“. Za tekstopisca ostalih pjesama angažirali smo poznatu Snježanu Perić, koja je napisala i hit Cambija „Meni ne more bit“. Paralelno, pravimo konstrukciju za skladbu koja će biti posvećena našim Vodicama i u koju će biti uključene sve pjevačke snage iz Vodica – klapa Bunari, zbor Lira, klapa Oršulice i dvije mlađe klape iz Vodica. Želja nam je da ta skladba postane istinski hit i svojevrsna himna Vodica – kazao je Danijel Lasan.

NASTALI OD BUNARA

U nepunih šest godina postojanja, mijenjala se i postava Godimenata, a trenutno je, uz Danijela Lasana, čine Dean Arambaša, Paulo Crljenak, Roko Mičin, Tomislav Bakmaz, Ivan Vukorepa i Karlo Čičin-Karlov.
– Godimenti su nastali od članova klape Bunari, u kojima sam povremeno pjevao. Prvotno smo se zvali Vodiški Luminari. Pošto je veći dio Bunara težio a capella pjevanju, a neki od nas instrumentalu, osnovali smo klapu Godimenti. Kako je vrijeme odmicalo pojedini članovi su napuštali sastav, a drugi se priključivali. Sada već duže vrijeme imamo istu postavu. Inače, ideja imena Godimenti, koje znači goditi ili uživati, potiče od Marka Juričev-Martinčeva iz klape Bunari – prisjetio se Danijel Lasan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.