‘Garden je pun pogodak za našu županiju’

Stop Making Sense održat će se od 2. do 6. kolovoza, a iako imena izvođača nisu precizirana, poznato je da će za glazbeni program odgovarati tzv. klupska banda iz Londona, Glasgowa, Berlina i Pariza.
– Listu izvođača nisam vidio, ali ne sumnjam da će biti odlična – priznao je Tonko Mikulandra, pokretač domaćeg festivala elektronske glazbe Sweet Sound of Summer, a s njim se slaže i publika sa svih strana svijeta koja već sad užurbano kupuje festivalske ulaznice.

POČETAK LINE UP-A

Ovogodišnje izdanje SMS-a uključuje londonske promotore poput Secretsundaze, točnije Jamesa Prisestleyema i Giles Smithoma, zatim Electric Minds, Trouble Vision ili Warm. Iz Berlina stižu predstavnici labela Ostgut Ton i kluba Panorama Bar, a to su Nick Hoppner i Steffi. Bass kulturu će, prema najavama, zastupati predstavnici Deviationa Benji B., Moxie, MC Judah, a na DJ listu su dospjeli i Man Make Music, odnosno Sketchy, George Fitzgerald, Another Amit, Noelmas.
Iako je ovo tek početak line up-a, već samo ova imena kod istinskih ‘glazbokusaca’ izazivaju neviđene zazubice. O nastupu neviđenog broja svjetskih DJ-eva na četiri plesne arene, dan i noć od 2. do 6. kolovoza događaj je koji se ne zaboravlja i ne pušta (što su Zadrani dopustili), no organizatori Gardena uživaju potporu domaćih ‘elektronaca’.
– Što se mene tiče, ovo je odlično. Takvih nam evenata treba i više upravo zbog napredovanja elektronske glazbe ovdje kod nas, u smislu ništa se ne događa, a kad se nešto i dogodi, slab je odaziv – objašnjava Mikulandra, te dodaje kako engleskim promotorima diže palac gore.

POZITIVNA KONKURENCIJA

No, Mikulandra kao organizator Sweet Sound of Summer festivala na dolazak Gardena u ‘njegovu’ županiju ne gleda kao na dolazak konkurencije.
– To vidim kao pozitivnu konkurenciju, da se svi još više potrude i da bude poticaj da se drugi put uradi bolje. Garden je pun pogodak za našu županiju – priča šibenski DJ i zaključuje priču o još pet dana lude zabave pod etiketom The Garden Tisno 2012.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.