Babalubam: Zagrijavamo se za predstojeću ljetnu sezonu

Šibenska klapa Babalubam zapjevat će ove subote u primoštenskoj Aurori, zajedno sa klapom Cambi i bandom Tyrus, na koncertu pod nazivom ‘Fešta za vašu dušu’, organiziranom povodom Valentinova, dana zaljubljenih. ‘Babalubamovcima’ Marijanu Miloševiću, Miru Bušcu, Franku Romanu, Mariu Bradašu i Marku Grubišiću spomenuti će nastup u Primoštenu poslužiti za prezentaciju njihovog novog ‘zvuka’ i najavu nadolazeće ljetne sezone.

PREPOZNATLJIVI PO ZANIMLJIVIM OBRADAMA HITOVA

Ljeto je, naime, doba  kada su ovi momci koncertno najzaposleniji, pa se valja dobro pripremiti za nove gaže. Široj publici poznati su po nekoliko zanimljivih obrada popularnih hitova, a oni sami kao najdraže ističu ‘Ti me izluđuješ’ s kojom su prošlog ljeta zasjeli na top ljestvice gotovo svih domaćih radio postaja, te ‘Dao sam ti dušu’ s kojom su osvojili i još uvijek osvajaju srca brojnih slušatelja, pogotovo ona pripadnica ljepšeg spola.

Kako ističu, članovi klape zimsko su razdoblje iskoristili za uvježbavanje novog i usavršavanje starog repertoara, ali su radili i na pripremi novih pjesama koje će uskoro predstaviti široj publici.  Inače, klapa Babalubam prepoznatljiva je zbog svog posebnog načina interpretacije i osjećaja za postizanje vrhunskog štimunga, bez obzira gdje pjevali, u klubovima, na ljetnim terasama, feštama, vjenčanjima, maturalnim plesovima. Njihova posebnost, ono po čemu se razlikuju od većine klapa jest to što svi članovi i sviraju i pjevaju, i, složit će se svi oni koji su ih bar jednom slušali, to rade vrlo dobro.  One koji ih još nisu imali prilike gledati uživo, momci pozivaju u subotu u Auroru, one zaljubljene, ali i one koji još uvijek traže ‘pravog’ ili ‘pravu’. Jer, kako ističu Marijan, Miro, Franko, Mario i Marko, možda upravo na ovom koncertu padnu i prve, nove ljubavi. (ar)

Članovi klape:

–  MARIJAN MILOŠEVIĆ – prvi tenor, mandolina
–  MIRO BUŠAC  – drugi tenor, ritam gitara
–  FRANKO ROMAN – bariton, ritam i solo gitara
–  MARIO BRADAŠ – bas gitara, kontrabas
–  MARKO GRUBIŠIĆ – bas, bubnjevi

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.