Brojimo sitno do početka The Garden festivala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Sedmi The Garden festival održat će se u Tisnom od 3. do 10. srpnja. Tisno je drugu godinu zaredom domaćin ovog popularnog sedmodnevnog festivala elektronske glazbe.

Još nas samo nekoliko dana dijeli od gostovanja nekih od najvećih DJ imena kao što su Theo Parrish, Axel Boman, Floating Points, Bicep, Huxley, Bondax, Eats Everything, Maurice Fulton, Tim Sweeney, Chez Damier, Krystal Klear, Wolf + Lamb i Greg Wilson.

NOVOST: EAST STAGE I BROD ARBIANA

Sve posjetitelje očekuju live nastupi Auntie Flo, Metro Area, Space Dimension Controllera i Garden rezidenata Crazy P. Od domaćih DJ-eva pridružit će im se CFSN DJs, Burek Showcase, Radio808 Soundsystem, Jogarde i William Collins.

Središnja pozornica, kao i lani, bit će smještena tik uz more, no The Garden donosi i pozornicu Beach stage smještenu na plaži s pogledom na Kornate i zvjezdano nebo na kojoj će se uživati u glazbi od podne do 2 sata ujutro.

garden festival1

Dodan je i treći, East stage, uz moto ‘anything goes’.

Dva puta dnevno tradicionalni party brod Argonaut isplovljavat će ugošćujući svjetske DJ-eve, a zbog velikog interesa, novost je i novi brod Arbiana sa četiri nova partija u subotu i nedjelju.

ULAZNICE OD DANAS U TISNOM

Na The Garden festivalu neizostavni su after partiji u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

Festivalske ulaznice od 1. srpnja možete kupiti na blagajni na ulazu u festival, a tjedna ulaznica za ex-Yu je 500 kuna, dok su dnevne ulaznice po 100 i 200 kuna.

Skinite raspored The Garden festivala po danima kako ne biste ništa propustili.

http://www.thegardenfestival.eu/userfiles/pdf/timetable.pdf

Ulaznice za zemlje bivše Jugoslavije možete kupiti u sustavu Entrio https://www.entrio.hr/event/the-garden-festival-747

Puni lineup potražite na stranici http://www.thegardenfestival.eu/


Pratite nas i na društvenim mrežama: