Više

  Vikend đirada: Odaberite savršeno mjesto za odličan provod

   

  I ovog tjedna u našoj rubrici pronađite idealno mjesto za odličan provod.

   

  Četvrtak 26. srpnja

  Zvuci Krke nastavljaju se širiti Nacionalnim parkom „Krka“. U 20.30 na Roškome slapu nastupa Radojka Šverko, prva Diva hrvatske glazbe. Radojka Šverko, raskošnog volumena i boje glasa već desetljećima osvaja zapaženim nastupima na brojnim festivalskim nastupima u zemlji i inozemstvu. Koncert je besplatan za sve posjetitelje, kao i organizirani prijevoz autobusima.

  Jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava, splitski TBF, u sklopu festivala Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora održat će svoj prepoznatljivi odličan live nastup u Tisnom. Ulaz je besplatan!

  tbf

  Još jedna savršena ljetna večer je pred nama u klubu Azimut. Gostuju Fog Sellersi koji su sa genijalnim albumom prvijencom “Smooth simplicity” stali uz sami bok CHUI-u , ABOP-u i Kozmodrumu te predstavljaju ono najbolje od naše live organsko elektronske glazbe.

  U sklopu osmog izdanja Šibenskog Plesnog Festivala, šibenskoj publici ove godine nudi se filmski program u suradnji sa Nikicom Šupom, predsjednikom Kinokluba ‘Šibenik’ i izbornikom filmskog programa na tvrđavi ‘Barone’. Ovaj dio programa Šibenskog Plesnog festivala odvija se od 24. do 27. srpnja od 21.30 ispred Barcode bara.

  Cabaret à la carte pravi kabaretski show s glazbom uživo od 22 sata gostuje ispred Barcode bara. Cabaret jer donosi kabaretsku estetiku i glazbu, à la carte jer se vječno prilagođava prostorima i publikama i nikada ga ne možete naručiti gotovog. Ovaj šareni kvartet sastoji se od vrsnih mladih glazbenica: Sanja Babić na klavijaturama, Lidija Strika na kontrabasu, Martina Matković na bubnju. Pjevačica, plesačica i dežurna dvorska luda Karolina Šuša izvest će svoje vokalne i koreografske interpretacije velikih uspješnica mjuzikala, ali i pokoji jazz standard.

  Ladies Night ovog četvrtka nalazi se u klubu Aurora. Svratite i zabavite se uz ljetne hitove i besplatna pića.

  ladies night aurora

  MSAQ ili Mate Skračić Adaptive Quartet gostuju ovog četvrtka u klubu Azimut. zabavite se uz najbolje od jazza, bossa, funka i bluesa.

  OVDJE možete pronaći što vas sve očekuje na ovogodišnjem Šibenik Dance festivalu.

  Petak 27. srpnja

  Kako bi svojoj publici priredio poseban koncertni doživljaj Massimo je za ljetnu turneju izabrao najljepšu pozornicu na Jadranu. Tako će 27. i 28. srpnja s početkom u 21 sat održati koncerte na tvrđavi sv. Mihovila.

  Večer Talijanskih canzona i evergreena očekuje vas na Skradinskom kulturnom ljetu. Na Trgu Male Gospe od 21 sat nastupit će Vladimir Garić, Nera Gojanović i Gordana Pavić.

  Koncert Marka Škugora na Trgu na moru u Betini održat će se s početkom u 21.30.

  Decoded Records i Glazbena udruga Echo pozivaju vas na Project Vojarna Open Air party, koji će se održati 27. srpnja u Vojarni bribirskih knezova u Šibeniku, gdje će glavni gost biti megazvijezda iz Njemačke i ‘jesterhead’ elektronske glazbe Boris Brejcha.

  Na prvoj večeri drugog Bilice Craft Beer Festivala nastupa Crvena Jabuka band + PleteRI.

  Samo srce ljetne sezone u primoštenskoj diskoteci Aurora i ove godine rezervirano je za veliki koncert hrvatske pjevačke dive Doris Dragović. Neponovljiva Doris rijetko nastupa i pažljivo bira gdje će pjevati, zato će koncert u Aurori koji je na rasporedu 27. srpnja biti zaista posebno iskustvo. Prava glazbena poslastica.

  doris aurora

  Prvi puta u goste u klub Azimut dolazi mnogobrojno društvo iz Pavela koji će nam se predstaviti u akustičnom izdanju. Na vama ostaje da sa livade pod zvjezdanim nebom upijate romantične note ovog ponajboljeg hrvatskog pop benda.

  DJ Stipe Jazzy Širinić začinit će večer u Vintage bara. Svratite i dobro se zabavite.

  U 21.00 sat u Cafe baru A3 u Kninu, Udruga Porta organizira projekciju dokumentarnog filma „Zapisi iz ćelije broj 12“ autorice Marine Kovačević i fotografija iz serijala „Iza rešetaka“ autora Igora Čoke. Nakon projekcije, održat će se se i razgovor sa autorima.

  Iva Spahija & acoustic duo zabavit će vas od 21 sat u Caffe baru Palma (Zablaće).

  Petak ispred Barcode bara od 21.30 svratite na filmsku večer. Program je napravljen u suradnji sa Nikicom Šupom, predsjednikom Kinokluba ”Šibenik” i izbornikom filmskog programa na tvrđavi ”Barone”. Kao sastavni i neodvojivi dio projekcija bit će glazbeni uvod prije i nakon za koji će biti zadužen jedan od najtalentiranijih mladih šibenskih umjetnika DJ Jakov Tabula.

  Ovoga petka i subote na otoku Kapriju, održat će se Međunarodne dječje igre.  Kao i svake godine, sudjelovat će oko 100 djece i mladih uz podršku roditelja, baka i djedova te mještana i turista.

  Nakon cijele godine događaja u Disko R-u, svratite na centralni događaj – četvrti po redu T.L.M. open-air festival.

  Subota 28. srpnja

  Massive UV Glow party očekuje vas ove subote u Aurora klubu u Primoštenu.

  Ispred Ekološko informativnog centra na Krki od 15 do 16 sati održat će se predstavljanje međunarodnog projekta o razvoju vertikalnog plesa “Vertical Dance Forum”, a od 18 do 19:30 sati trening, odnosno uvod u tečaj „Animalis“ koji se odvija u sklopu Škole prirodnog pokreta i plesa u Zadru. Od 21 sat glazbu će puštati DJ Sorich.

  Ovu subotu najbolje je provesti u NoStress Night & Beach Baru na Brodarici. Tamo će svoj koncert od 22 sata održati popularni Jole! Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna dok će na dan koncerta na ulazu biti 100 kuna.

  Subota u Vintage bara mjesto je koje trebate posjetiti nakon radnog tjedna. Dođite i opustite se, a za glazbenu podlogu pobrinut će se Drago Lokas.

  U The Bunny club / Tunturuntu lounge u Vodicama svi ljubitelji house glazbe dolaze na svoje. Ulaz je slobodan, ali samo za dame.

  Subota u klubu Azimut donosi odličan ritam. Pod zvjezdanim nebom nastupa grupa The Bloom.

  Svi ljubitelji plesa tj. salse neka svrate ovu subotu do Barcode bara i zaplešu uz lude salsa ritmove.

  Svratite na drugi dan Bilice Craft Beer Festivala i zabavite se uz Gustafe.

  Nedjelja 29. srpnja

  Entropia Modular gostuju ove nedjelje u klubu Azimut. Entropia Modular je glazbeni izlet iza kojeg stoje Božidar Bilušić i Ante Prgin. Inače, to je projekt nastao u studiju iz želje za malom glazbenom promjenom, za otkrivanje novih stilova.

  entropia modular azimut

  Foam Madness tj. najveći pjena party očekuje vas u klubu Aurora. Uvijek izvrsno posjećena večer kad se uživa u bazenu, punom pjene i najvećim plesnim ljetnim hitovima koje će za vas odabrati DJ Mika.

  - Advertisment -

  NAJNOVIJE

  Dio Primoštena bez vode u srijedu, 19. lipnja

  Zbog kvara na cjevovodu u srijedu, 19. lipnja do 10 sati vode neće imati potrošači u Primoštenu, na otoku.

  Rakovo selo u srijedu, 19. lipnja bez vode

  Zbog kvara na cjevovodu u srijedu, 19. lipnja do 11 sati vode neće imati potrošači u Rakovom selu.

  Za generalnu probu svečanog otvorenja MDF-a nagrađujemo dvjema...

  Odgovorom na nagradno pitanje dobivate mogućnost osvajanja dviju ulaznica za generalnu probu svečanog otvorenja MDF-a 21. lipnja predstavom 'Ero s onoga svijeta'. 'Ero s onoga...

  Ante Vrban glavni arhitekt novootvorenog Moneterra – Muzeja...

  Guverner Hrvatske narodne banke, Boris Vujčić, u središtu Zagreba, na Europskom trgu, u zgradi Ban centra, svečano je sinoć otvorio Moneterru - Muzej novca...

  NAJNOVIJE

  Dio Primoštena bez vode u srijedu, 19. lipnja

  Zbog kvara na cjevovodu u srijedu, 19. lipnja do 10 sati vode neće imati potrošači u Primoštenu, na otoku.

  Rakovo selo u srijedu, 19. lipnja bez vode

  Zbog kvara na cjevovodu u srijedu, 19. lipnja do 11 sati vode neće imati potrošači u Rakovom selu.

  Za generalnu probu svečanog otvorenja MDF-a nagrađujemo dvjema ulaznicama za operu ‘Ero s onoga svijeta’

  Odgovorom na nagradno pitanje dobivate mogućnost osvajanja dviju ulaznica za generalnu probu svečanog otvorenja MDF-a 21. lipnja predstavom 'Ero s onoga svijeta'. 'Ero s onoga...

  Ante Vrban glavni arhitekt novootvorenog Moneterra – Muzeja novca u Zagrebu

  Guverner Hrvatske narodne banke, Boris Vujčić, u središtu Zagreba, na Europskom trgu, u zgradi Ban centra, svečano je sinoć otvorio Moneterru - Muzej novca...