Brzi i žestoki: Karavana luksuznih jurilica ovaj petak stiže u Šibenik

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pink Wing, zabavno humanitarni projekt koji tijekom pet dana neprestanog pokreta, događaja i impresivnih vidika, ugošćuje mnoštvo najluksuznijh vozila poput Rolls Roycea, McLarena, Lamborghinija, Aston Martina i Ferrarija, počinje ovaj ovu srijedu.

O jedinstvenosti ovog gastro-turističkog projekta koji na vrhunski način pokreće hrvatski turizam i predstavlja Hrvatsku kao svjetsku elitnu turističku destinaciju, bilo je govora na danas održanoj press konferenciji u zagrebačkom hotelu Academia. Sudionici konferencije, na kojoj je bio i direktor TZ Šibenik Dino Karađole, složili su se kako je upravo ovo prilika za predstavljanje Hrvatske u iznimno pozitivnom svjetlu jer naglašava bogatu turističku ponudu.

pink wong

Karavana luksuznih automobila kreće iz Zagreba, a proći će obalom kako bi svi sudionici mogli iskusiti iz prve ruke vrhunsku gastronomiju, turističku ponudu Hrvatske, ali i uživati u predivnim prirodnim ljepotama.

Zagreb, Senj, Opatija, Karlobag, Šibenik i Zadar ruta su kojom karavana prolazi, a naišli su na puno podršku od strane Hrvatske turističke zajednice i gradonačelnika gradova kroz koje prolaze.

Karavana se u Šibeniku očekuje u petak oko 20 sati kada će Šibenčani i njihovi gosti imati priliku vidjeti bijesne jurilice. Nakon đira po šibenskoj rivi, sudionike karavane očekuje zabava u parku nakon koje će se uputiti u D- Resort, dok ih dan nakon očekuje zabava na Obonjanu. Kako je Pink Wing projekt humanitarnog karaktera, sredstva koja prikupe namijenjena su jednoj šibenskoj obitelji koju će odrediti CZSS.

Prolazak rijetko viđenih automobila na našim cestama i zadržavanje u središtima gradova dodatna je zanimljivost i za sve turiste koji se nalaze u to vrijeme u Hrvatskoj, a sigurno će privući poglede stanovnika i posjetitelja Krešimirova grada.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.