Prijavite svojih ruku djelo

U Vrpolju i ove godine počinje potraga za najljepše uređenom okućnicom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Živite li u Vrpolju vrijeme je da se bacite na uređenje okućnice. I to ne samo zato što je upravo sada vrijeme za takve radove oko kuće, nego i stoga što će onima koji u tomu budu najuspješniji Mjesni odbor Vrpolja, zajedno sa sponzorima, osigurati vrijedne nagrade.

Iz Mjesnog odbora objavili su da počinju primati prijave za najljepšu okućnicu u Vrpolju, a riječ je o lani započetoj akciji uređenja mjesta.

– Korona kriza prošle nas je godine ‘zatvorila’ i svi smo se okrenuli onome što u takvim uvjetima možemo raditi pa su i mještani Vrpolja bili marljivi u uređivanju svojih okućnica, terasa i balkona. Odlučili smo akciju nastaviti i ove godine te nagraditi trud naših sumještana – poručuju iz MO Vrpolje.

Prijave za najljepšu okućnicu možete dostaviti u trgovinu ‘Flora’ (kod Sanje) ili putem facebook stranice Mjesni odbor Vrpolje, u razdoblju od 8. do 21. svibnja.

Rezultate natječaja Mjesni odbor će objaviti 23. svibnja kada najuspješnije očekuju nagrade kojima će se veseliti svatko tko voli lijepo uređen okoliš.


Pratite nas i na društvenim mrežama: