Požurite po ulaznice

Jesenski program u Arsenu otvaraju Jelena Radan i Pedro Arbeu. U subotu na rasporedu dječji program

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Večeras u 20 sati, Jelena Radan i gitarist Pedro Abreu s fado repertoarom Amor sem casa (Ljubav bez kuće) otvaraju jesenski glazbeni program u Arsenu. Vrsna interpretatorica portugalskih pjesama vraća se u Šibenik sa svojim dugogodišnjim suradnikom, a svi koji ih do sada nisu poslušali za to imaju priliku večeras u Arsenu. Još stignete po svoju ulaznicu – dostupne su na kucaarsen.hr, u City Pointu i na blagajni Arsena (od 9 do 21 sat), po cijeni od 100 kuna.

Već sutra ujutro, 2. listopada u 11 sati na rasporedu je prvi u nizu Arsenovih programa za djecu i mlade koji prigodno nose naziv Bubamarac. Najmlađe posjetitelje zabavit će interaktivni lutkarski mjuzikl Pravi prijatelj u izvedbi splitskog kazališta Produkcija Z. Mjuzikl je namijenjen djeci od tri do 10 godina, a ulaznicu po cijenu od 15 kuna možete naći na već spomenutim prodajnim mjestima i online na webu Kuće umjetnosti Arsen.

Za oba događaja potrebna je COVID potvrda za sve osobe starije od 12 godina.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.