Bilić ne otkriva razloge odluke

HNK u Šibeniku se odrekao Šime Bubice: ‘Dobio sam ‘pedalu’ od 10 godina mlađeg kolege’Foto: Facebook/Šime Bubica
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenski glumac Šime Bubica objavio je jutros na svom Facebook profilu da od danas, ne svojom voljom, više nije član glumačkog ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

– Dragi moji, od danas službeno više nisam član glumačkog ansambla HNK u Šibeniku (ne svojom voljom). Uličnim žargonom dobio sam ‘pedalu’ od strane 10 godina mlađeg kolege, trenutnog ravnatelja, koji širi razne neistine, kao i to da sam otišao svojom voljom, što ovim putem moram demantirati. Zahvaljujem se od srca dragim suradnicima, medijima, divnoj publici i svim dobrim ljudima na iskrenoj podršci. Nažalost, kako u mom rodnom gradu nemam gdje raditi kao glumac, vratio sam se u Zagreb, tražim posao i nove projekte. Hvala još jednom svima dobri ljudi na lijepim riječima podrške. Grlim vas, poštujem i volim – napisao je Bubica.

Za komentar ove vijesti upitali smo ravnatelja HNK u Šibeniku Jakova Bilića.

– U svoje osobno ime i ispred kazalište kuće želim mu sreću i uspjeh, sve ostalo što bih rekao bi u njegovim očima bila neistina – poručio je Bilić ne komentirajući razloge zbog kojih se HNK u Šibeniku odrekao člana svog ansambla.

Neslužbeno, Bubici nije produljen ugovor o radu, koje s sa svim članovima ansambla Kazalište potpisuje na određeno vrijeme.

Šime Bubica je od 2015. godine bio stalno angažiran u ansamblu HNK u Šibeniku.

M.Marotti i M.Jurić


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.