Humanitarna akcija

Za malenu Kiaru možete ove nedjelje trčati ili hodati na šetnici u Kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

S ciljem prikupljanja potrebnih financijskih sredstava za liječenje šestogodišnje djevojčice Kiare Goršić, prva u nizu humanitarnu sportsko rekreativnu aktivnost na šetnici u kanalu sv. Ante bit će organizirana u nedjelju, 17. listopada u 11 sati.

Povodom humanitarnog okupljanja održat će se utrka na četiri kilometra, a istu dionicu moći će moći će prijeći i zaljubljenici u hodanje.

Utrke počinju zajedničkim startom iz Uvale Škar u 11 sati gdje se u istom pravcu sudionici kreću prema jedinoj kontrolnoj točci na kojoj rade okret, te se vraćaju nazad na početnu poziciju odnosno cilj.

Organizatori su osigurali medalju za prva tri mjesta za žene i muškarce, startni broj, okrjepu u utrci i cilju te hitnu pomoć za izvanredne situacije.

Startnina iznosi 50 kuna za obje aktivnosti uz mogućnost dodatnih dobovoljnih priloga za koje će biti zaduženo Gradsko društvo crvenog križa Šibenik. Startnine i donacije se stavljaju u predviđenu kutiju iz koje se kasnije novac prebacuje na račun za pomoć Kiari.

Prijaviti se možete na https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/4469/prijava_na_utrku ili na licu mjesta na dan utrke.

Organizatori najavljuju i utrku koja će se održati 23. listopada na šibenskim ulicama – ‘Šibenskih deset i Draženova četvorka’, koja se održava šesti put u čast Dražena Petrovića i koja će isto imati humanitarni karakter za djevojčicu Kiaru.

-Iskoristite ‘Warm up’ utrku/druženje ovaj vikend na Šetnici i bilo da trčite ili hodate pozivamo vas da nam se pridružite na humanitarnih četiri kilometra za Kiaru gdje možete pokazati solidarnost i humanost za dobar cilj – poručuju organizatori iz Gradskog društvo crvenog križa Šibenik, Grada Šibenika, Savez sportova grada Šibenika, Udruge umirovljenika Krešimirova grada, Powerlifting kluba Šibenik, DSR ‘Sport za sve’ 08 forca Šibenik i Društva sportske rekreacije Raslina.


Pratite nas i na društvenim mrežama: