U petak treći Open day

Projekt ‘Kairos’: ‘Cilj je uključiti građane i predstaviti kvalitetne načine iskorištavanja otvorenih prostora’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Treći Open day projekta ‘Kairos – Heritage as Urban Regeneration’ bit će održan u petak, 26. ožujka, u 10.30 sati ispred Muzeja Grada Šibenika.

– Cilj Open Day događanja je osvijestiti građane i potaknuti komunikaciju kako bi ih lakše uključili u projekt te predstaviti kvalitetne načine iskorištavanja otvorenih prostora koji su dio kulturnog nasljeđa stare gradske jezgre – objavili su na svojoj Facebook stranici.

Kao jedan od primjera iskorištavanja spomenutih lokacija u sklopu Open Day događanja bit će predstavljena izložba Foto kluba Šibenik pod nazivom ‘O gradu, u gradu – grad’, a foto radionicu vodit će Valentin Dražić Celić koji će ujedno održati i predavanje za posjetitelje. Posjetitelji će biti upoznati s elementima kompozicije važnim za pravilno kadriranje, upoznavanje fotografije kao medija te kako izraditi kvalitetne fotografije pomoću mobitela.

– Događaj je namijenjen svima koji žele saznati nešto više o projektu kao i načinima na koje se mogu uključiti, a održati će se u skladu s epidemiološkim mjerama koje su trenutno na snazi- poručuju organizatori.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.