INA najavljuje i bogatiji asortiman

Otvaranje u srpnju: Nova pumpa na šibenskoj rivi po najvišim sigurnosnim standardima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Rekonstruiranu benzinsku crpku na šibenskoj rivi INA planira otvoriti početkom srpnja ove godine, potvrdili su nam iz Korporativnih komunikacija te tvrtke. Djelomično uklanjanje i rekonstrukciju benzinske crpke na šibenskoj rivi obavit će tvrtka STSI, članica INA Grupe.

– INA je zadovoljila sve tražene uvjete vezane uz rekonstrukciju maloprodajnog mjesta ‘Šibenik obala’ te je građevinska dozvola izdana 21. prosinca 2020., a pravomoćnost je nastupila 19. siječnja ove godine. Vrijednost investicije je višemilijunska, a točan iznos bit će poznat nakon završetka svih radova. Do sada su na lokaciji izvedeni pripremni radovi te su započete aktivnosti na uklanjanju maloprodajnog mjesta prema projektu uklanjanja – poručili su iz INA-e.

Iz INA-e također napominju kako će projekt nove crpke biti u skladu s urbanističkim, arhitektonskim i konzervatorskim zahtjevima kako bi se novoobnovljeno maloprodajno mjesto uklopilo u vizuru gradske rive.

– Modernom arhitekturom zadovoljavat će najviše sigurnosne kriterije te će građanima Šibenika i njihovim gostima osigurati opskrbu gorivima te robom široke potrošnje s kopna i mora na pristupačnoj lokaciji. Kako bi svojim vjernim kupcima pružila visokokvalitetnu uslugu kompanija kontinuirano ulaže u razvoj, a kupce iz Šibensko-kninske županije sigurno će veseliti činjenica da će se asortiman robe na maloprodajnom mjestu značajno proširiti – najavljuju iz INA-e koja se u koncesijskom ugovoru na 20 godina obvezala obnoviti staru crpku na rivi.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.