U sedam osnovnih škola

Grad Šibenik kroz četverogodišnji projekt osigurao asistente u nastavi za 52 osnovca

ilustracija/arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik kao korisnik, zajedno sa sedam osnovnih škola partnera, uspješno je proveo četverogodišnji projekt ‘Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2’, a kroz provedbu ovog projekta za 52 učenika s teškoćama u razvoju osigurana je podrška pomoćnika u nastavi ili stručnog komunikacijskog posrednika za kvalitetno uključivanje u redovni odgojno – obrazovni sustav.

Projekt ukupne vrijednosti 5.073.801,60 kn sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda s iznosom od 4.312.731,36 kn, a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo je preostali dio sa 456.642,14 kn.

Također, 9. srpnja ove godine Grad Šibenik je započeo s provedbom jednogodišnjeg projekta ‘Pomoćnici u nastavi 3’ vrijednosti 1.902.675,60 kn, također sufinanciranog europskim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Partneri na projektu su OŠ Brodarica, OŠ Fausta Vrančića, OŠ Jurja Dalmatinca, OŠ Jurja Šižgorića, OŠ Meterize, OŠ Petra Krešimira IV., OŠ Tina Ujevića i OŠ Vidici.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.