Vandalizam na preuređenom trgu

FOTO Postoji li pristojna riječ za ovo? Niti mjesec dana od otvorenja, već je razvaljen kamen na nadstrešnici na Poljani

Nepoznati vandal ili više njih odvalilo je komad kamenog bloka s ruba nadstrešnice, takozvanog vidikovca na Poljani. Besramno divljaštvo se dogodilo tijekom noći, a gradska uprava za njega je doznala rano jutros.

– Ne znam što bih rekao, a da budem pristojan. Poljanom prolaze stotine ljudi dnevno, pokušat ćemo iskoristiti snimke s kamere postavljene na crkvi Gospe van Grada kako bi otkrili počinitelja. Sanacija mora ići čim prije – kazao nam je Danijel Mileta, šibenski dogradonačelnik.

Od Marice Kosor, glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske, doznajemo kako policija još nije zaprimila dojavu o tom slučaju.

Kako bilo, niti mjesec dana otkako je preuređena Poljana otvorena za građane i vraćena Šibenčanima, vandali su je uspjeli oskvrnuti. Izgleda da Šibenik neki ne doživljavaju svojim gradom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.