Starta u petak

‘Božićni Šušur’ nova adventska lokacija ispred hotela Jadran koju morate posjetiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na dobro poznatoj lokaciji ispred hotela Jadran u petak počinje manifestacija ‘Božićni Šušur’ koja obuhvaća niz gastro-glazbenih događanja i trajat će sve do 8. siječnja. Više o svemu rekli su nam Franka Malenica i Marko Plavčić, mladi ljudi zaduženi za kreativni dio te, po svemu sudeći, lijepe šibenske priče.

– Na našem ‘Božićnom Šušuru’ imat ćemo pet kućica različitih sadržaja gdje će naši posjetitelji moći pronaći nešto za sebe i uživati u zabavnoj glazbi i veseloj božićnoj atmosferi, a ispred hotela imat ćemo i jedinstvene jaslice – priča nam Franka.

‘Božićni Šušur’ ispred hotela Jadran nije zamišljen kao protuteža Adventuri u Parkiću, već kao svojevrsna nadopuna i proširenje izbora Šibenčanima i njihovima posjetiteljima.

– Tako je, naime, poznato je da je u Parkiću uglavnom urbaniji đir te smo se mi odlučili na varijantu zabavne glazbe. Tako će nas na otvaranju, u petak 3. prosinca zabavljati poznati šibenski bend Show Legende, a inače kućice će biti otvorene svaki dan od 10 ujutro do ponoć – ističe Marko.

Što se tiče vikenda, u subotu ujutro od 10 sati posjetitelje očekuje ‘Dječji Šušur’ to jest zabava za najmlađe uz animatore. Subotnje večeri rezervirane su za ‘Trash Studio’ kojeg otvara svima poznati DJ Mika uz najbolju glazbu 80.-tih i 90.-tih. Nedjeljnje jutro posvećeno je djeci i novoj tematskoj igraonici koja započinje od 10 sati, dok vas u večernjem terminu očekuje nastup Mile Perkova i benda uživo na pozornici Božićnog Šušura.

– Miris kuhanog vina, fritula, prigodnih toplih koktela i jela obuzet će cijelu rivu te se nadamo da će naši sugrađani i njihovi gosti biti zadovoljni, a i da će nam vrijeme ići na ruku. Ostaje nam samo da sve pozovemo da dođu, uživaju, opuste se i zabave jer toga nam je nedostajalo posljednje vrijeme – zaključili su Franka i Marko.


Pratite nas i na društvenim mrežama: