Prvak opet 'peca' na Šubićevcu

Modri u ‘narančastom štihu’: Bulat, Jurić, Ademi, Đira…tako bi sljedeće sezone mogao izgledati DinamoFoto: ŠP/Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dinamo je ove sezone već ‘ulovio’ jednog ‘kapitalca’ na Šubićevcu, a sada je ‘bacio oko’ na još jednog. Naime, prema pisanju Sportskih novosti novi-stari prvak volio bi u svoje redove dovesti prvog strijelca Šibenika ove sezone, Denija Jurića. Narančasta devetka ima ugovor sa šibenskim prvoligašem do sljedećeg ljeta, pa bi, dođe li do transfera, Dinamo trebao platiti odštetu Šibeniku, koji svog ubojitog napadača ne misli pustiti za sitniš.

Podsjećamo, modri su nedavno potpisali Marka Bulata i za to Šibeniku platili rekordnu odštetu. Kapetan je ostao na Šubićevcu odraditi sezonu do kraja, a sljedeće će zaigrati u srcu veznog reda Dinama, uz rame još jednog bivšeg kapetana Šibenika Arijana Ademija. Također je izgledna i varijanta vraćanja s posudbe Skradinjanina Marka Đire, koji je sa Šubićevca na Maksimir preselio s 15 godina. Dakle, Dinamo bi sljedeće sezone mogao biti u narančastom štihu.


Pratite nas i na društvenim mrežama: