Marko Smolić drugi u juniorskoj konkurenciji na Velikoj nagradi Mornara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Marin Desabota morao je odustati zbog ozljede ligamenata koljena, dok su Antu Jušića u juniorskoj konkurenciji od postolja dijelila samo dva boda 

Jedriličari Vala nastupili su od 20. do 22. veljače na Velikoj nagradi Mornara, jednoj od naših najjačih regata u klasi Laser. U brojnoj šibenskoj ekspediciji bila je i perjanica kluba i juniorski prvak Hrvatske Marin Desabota, ali najbolji šibenski sportaš u 2014. godini nije imao sreće. Naime, zbog ozljede ligamenata koljena morao je odustati od natjecanja, što je samo nastavak zdravstvenih ‘pehova’ koje u posljednje vrijeme prate Marina. Na početku godine slomio je prst na ruci, onda ga je napala gripa, da bi mu sada stradalo koljeno (nadamo se ništa ozbiljno).

Ipak, za dobre vijesti iz Splita pobrinuli su se Valovi kadeti koji su jedrili u juniorskoj konkurenciji. Najljepša od njih je onda da je Marko Smolić zauzeo drugo mjesto, dok su Antu Jušića, koji je jedrio s febrom 38, samo dva boda dijelila od postolja, te je u konačnici zauzeo četvrto mjesto.

Prema riječima trenera Tea Piasevolija zadovoljili su i ostali šibenski mladići, Hrvoje Svračak i Juraj Radačić, za koje je istaknuo kako su potencijal za budućnost te da njihovo vrijeme definitivno dolazi.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.