Članovi PK Šibenik

Marija Kardum, Toni Slavica i Josip Bepo Srzić prvaci su Dalmacije u plivanjuFoto: PK Šibenik
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Marija Kardum, Toni Slavica i Josip Bepo Srzić, članovi Plivačkog kluba Šibenik, okitili su se naslovima prvaka Dalmacije. Dogodilo se to u Zadru, na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za Regiju 1 u malim bazenima, koje je okupilo 140 plivačica i plivača u kategoriji mlađih juniora, juniora i seniora.

Marija Kardum zlata je osvojila kod seniorki u disciplinama 200 leptir, 100 leptir i 100 leđno, u disciplini 50 leđno bila je srebrna, dok je u disciplini 200 mješovito zauzela treće mjesto. Toni Slavica nakon ozljede koljena zbog koje je izbivao s bazena tri tjedna i nije nastupio na mitingu Mladost, polako ulazi u puni trenažni proces što je vidljivo i u rezultatima na ovom natjecanju. Došao je do dva naslova regionalnog prvaka, na 200 mješovito i 100 leptir. Tome je dodao dva druga mjesta u disciplinama 400 slobodno i 100 mješovito. Josip Bepo Srzić prvak Dalmacije postao je u disciplini 200 prsno, i to u sve tri kategorije, dok je u disciplini 200 leptir bio drugi, također u sve tri kategorije.

Boje kluba u Zadru branio je i Matej Vukičević je također nastupio, u kategoriji mlađih juniora, a svoj najbolji nastup imao je u disciplini 50 leđno gdje je bio četvrti, te Šimun Srzić kojem je najbolji plasman bio peto mjesto.

– Bilo je ovo posljednje natjecanje prije Prvenstva Hrvatske u malim bazenima koje će se održati u Rijeci od 16. do 19. prosinca s novim programom. Vjerujemo kako će i ove završne pripreme naši plivači odraditi na najbolji mogući način i isplivati svoje najbolje rezultate na Prvenstvu Hrvatske – kazao je trener PK Šibenik Dino Tepić.


Pratite nas i na društvenim mrežama: