Nastavljaju se pregovori

Iako su sredstva osigurana dogovor s M. Jakolišem još nije postignut: ‘Očekujemo ga na pripremama’Foto: ŠP (Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što su u nedjelju pojedini mediji objavili kako je Marin Jakoliš odlučio nastavak sezone odraditi u Hajduku, oglasili su se iz HNK Šibenik. U priopćenju koje potpisuje Stipe Grubišić, odvjetnik i zastupnik Marina Jurića, novog ulagača u klub sa Šubićevca i vrlo vjerojatno budući većinski vlasnik, stoji kako unatoč tome što je Jurić osigurao i pripremio sredstva za otkup ugovora sjajnog krilnog napadača od Hajduka, dogovor s njim nije postignut s do isteka roka.

– HNK Šibenik, bez obzira na istek roka do31.12.2021. za otkup igrača iz Ugovora o njegovoj posudbi, nastavlja intenzivne pregovore, kako s Marinom Jakolišem i njegovim agentom, tako i s HNK Hajduk Split. Marin Jakoliš službeno je pozvan na prozivku igrača 5. siječnja u 11 sati, te očekujemo da će se igrač odazvati ukoliko zbog zdravstvenih razloga ne bude spriječen, a ovim mu putem želimo brz oporavak. HNK Šibenik će sukladno obećanju novog suvlasnika i investitora, pravovremeno i transparentno obavještavati javnost putem medija, kako o situaciji s Marinom Jakolišem, tako i o svim drugim pitanjima vezanim za klub – stoji u priopćenju.

Podsjećamo, Marin Jakoliš prvi dio sezone na Šubićevcu odigrao je kao posuđeni igrač Hajduka, a Šibenik ga je imao pravo otkupiti za 250 tisuća eura.


Pratite nas i na društvenim mrežama: