Zanimljivo bi ove sezone moglo biti na Baldekinu

FOTO Trey in the house, treninzima Šibenke priključio se i Nik SlavicaFoto: Šibenka TV

James Herman Trey Freeman III priključio se treninzima Šibenke. Američki playmaker u ponedjeljak je odradio prvi trening s novom momčadi, tako da su narančasti manje-više kompletirani za novu sezonu. Kažemo manje-više jer nije iskulječno da Dženan Rahimić dobije još jednu jaku figuru na parketu.

Naime, treninzima Šibenke priključio se i Nik Slavica, pa možda i on, kao i Širko, navuče narančasti dres u predstojećoj sezoni. U tom slučaju imala bi Šibenka respektabilnu momčad. Podsjećamo, klub je ovog ljeta na centarskim pozicijama doveo Solomuna i Mikovića, te je produljena suradnja s Jurkovićem, Freeman je pojačanje na jedinici, dok je najzvučnije pojačanje Širko ordinirati na krilnim pozicijama. Dodajmo tome Šarića, Bašića, Gulina, Vlaića te nadolazeće momke Pleadina, Antića, Klarina i Živkovića, a padne li dogovor i sa Slavicom, zanimljivo bi ove sezone moglo biti na Baldekinu. Još kad bi pustili gledatelje natribine…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.