FOTO RKK Šibaj TV svladao CB Viktoriju na otvaranju drugog kola Šibenske košarkaške lige

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ušli smo u drugi vikend Šibenske rekreativne košarkaške lige. Drugo kolo u sportskoj dvorani Ražine otvorili su RKK Šibaj TV i CB Viktoria, dvije momčadi koje su na otvaranju natjecanja imali različit učinak.

rkk sibaj 1

kk cb vikt 4

rkk sibaj 2

RKK Šibaj TV je, naime, visoko izgubio od jednog od glavnih favorita, KK DOŠK Optika Petra, dok je CB Viktoria u neizvjesnoj utakmici svladala Krušku.

rkk sibaj 3

rkk sibaj 4

srkl publika 2

Sada su, međutim na istom odmjeru. RKK Šibaj TV upisao je svoju prvu pobjedu slavivši rezultatom 75:70. Velik dio posla momci u crvenim (novim) dresovima odradili su u prvih dvadeset minuta.

rkk sibaj 5

rkk sibaj 6

Na poluvremenu su, naime, imali +11 (42:31).

rkk sibaj 7

srkl publika

kk cb viktoria

rkk sibaj 8

Dvoznamenkastu prednost imali su i dvije minute prije kraja, a onda je CB Viktoria uspjela u završnici malo ublažiti poraz.

rkk sibaj 9

srkl zapisnicki

rkk sibaj 10

rkk sibaj time out

kk cb viktoria 2

Ostale utakmice drugog kola na rasporedu su u nedjelju. Prvi će na parket u 14 sati, u SD Ražine, Kruška i KK Crnica, o preostale tri utakmice igraju su u dvorani na Vidicima, i to sljedećim redom; GKK Šibenik II – Oxford (16h), Šubićevac – VUŠ Public Bar (18h) i Print Centar Šibenik – KK DOŠK Optika Petra (20h).

kk cb viktoria 4

rkk sibaj 11

srkl publika dite

rkk sibaj 12

kk cb viktoria 3

rkk sibaj 13

rkk sibaj 14

rkk sibaj 16

rkk sibaj 15

(Napomena: Izvještaj svih utakmica, sa kompletnom statistikom, objavljuemo u ponedjeljak ujutro)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.