Posebno uspješni bili su mladi članovi vodičkog kluba

FOTO Kakva berba! BBK Orlov krug ima pet državnih prvaka u olimpijskom krosu

Čak s pet naslova državnih prvaka okitio se Brdsko-biciklistički klub Orlov krug na Prvenstvu Hrvatske u olimpijskom krosu, održanomn u Sv. Martinu na Muri. Posebno uspješne bili su mlađi članovi vodičkog kluba. Pa je tako Marta Mesarić postala državna prvakinja u kategoriji djevojčica do 13 godina, Maša Klarić slavila je na utrci djevojčica do 11 godina, dok je Lucija Gita Radulović u istoj kategoriji bila druga. U kategoriji dječaka do 13 godina David Pejdo također je osvojio zlato, a na postolje se penjao i Jurica Radulović, koji je završio treći u kategoriji dječaka do 14 godina.

U kategoriji veterana C titulom najboljeg u državi okitio se Joško Fržop, dok su u ženskoj kategoriji zablistale Dora Čičin Šain koja je bila prva te Bruna Čičin Šainkoja je zauzela drugo mjesto. U najjačoj, senrioskoj kategoriji, Joip Toljan bio je sedmi, dok je među veteranima B MarinPejdo došao do petog mjesta. Na utrci je nastupilo 170 vozača iz svih hrvatskih klubova.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.