Posebno uspješni bili su mladi članovi vodičkog kluba

FOTO Kakva berba! BBK Orlov krug ima pet državnih prvaka u olimpijskom krosu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Čak s pet naslova državnih prvaka okitio se Brdsko-biciklistički klub Orlov krug na Prvenstvu Hrvatske u olimpijskom krosu, održanomn u Sv. Martinu na Muri. Posebno uspješne bili su mlađi članovi vodičkog kluba. Pa je tako Marta Mesarić postala državna prvakinja u kategoriji djevojčica do 13 godina, Maša Klarić slavila je na utrci djevojčica do 11 godina, dok je Lucija Gita Radulović u istoj kategoriji bila druga. U kategoriji dječaka do 13 godina David Pejdo također je osvojio zlato, a na postolje se penjao i Jurica Radulović, koji je završio treći u kategoriji dječaka do 14 godina.

U kategoriji veterana C titulom najboljeg u državi okitio se Joško Fržop, dok su u ženskoj kategoriji zablistale Dora Čičin Šain koja je bila prva te Bruna Čičin Šainkoja je zauzela drugo mjesto. U najjačoj, senrioskoj kategoriji, Joip Toljan bio je sedmi, dok je među veteranima B MarinPejdo došao do petog mjesta. Na utrci je nastupilo 170 vozača iz svih hrvatskih klubova.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.