Disciplinska komisija odbila žalbu HNK Šibenik

Naime, Disciplinska komisija HNL-a predvođena Tinom Doličkom odbila je žalbu Uprave šibenskog nogometnog kluba na suspenziju. Podsjetimo, Uprava kluba poslala je prijedlog o mogućnosti skidanja suspenzije s obzirom na to da na Šubićevcu očekuju rasplet sudskog spora s Hajdukom oko dijela duga u transferu Ante Rukavine. Disciplinska komisija ovakvu je mogućnost ocijenila neutemeljenom.

Šibenski nogometni prvoligaš pod suspenzijom je od početka prosinca prošle godine zbog dugovanja šestorici igrača, Željku Malčiću, Stipi Bačeliću-Grčiću, Marku Mihaljeviću, Siniši Petroviću, Adnanu Likiću, Mladenu Jurčeviću te NK Dalmatinac. Pretpostavlja se da je riječ o iznosu od 700 tisuća kuna. Teško da će Uprava kluba iznaći potrebna sredstva s obzirom na praznu blagajnu, a Šibenčane pritišće i rok budući da se prva utakmica drugog dijela prvenstva igra već ove subote, 25. veljače, kod kuće, protiv Intera.

Kakva je sudbina HNK Šibenik doznat ćemo u 12 sati za kada su predstavnici kluba najavili press konferenciju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.