U A i B kategoriji titulu je ponio Tomislav Koštan

‘Čudo od djeteta s Konjevrata’ Dino Živković županijski prvak u pikadu, branit će boje Hrvatske na juniorskom EPFoto: Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Čistoj Velikoj održana je završnica pojedinačnog prvenstva Pikado saveza Šibensko-kninske županije. Naslovom prvaka u A i B kategoriji okitio se Tomislav Koštan (PK A1) svladavši u velikom finalu Tomislava Šuperbu (PK Caffe bar EM). Prethodio mu je susret za treće mjesto u kojem je Marko Šprljan (PK Sveta Ana) bio bolji od Ante Pešića (PK Sveta Ana).

U C kategoriji titulu županijskog prvaka ponio je mladi Dino Živković. Petnaestogodišnje ‘čudo od djeteta’, kako ga nazivaju u savezu, izdanak je poznate tvornice pikado talenata na Konjevratama, Cluba 57.
 – O kakvom je pikado talentu, te prije svega odličnom, mirnom i samozatajnom momku, mi koji pratimo pikado u našem savezu već donekle i znamo, a uskoro će saznati i cijela Europa jer je upravo taj momak na osnovi svojih odličnih igara tijekom cijele sezone dobio poziv u hrvatsku juniorsku reprezentaciju, čiji će dres nositi na EDU europskom prvenstvu u Benidormu u Španjolskoj, od 11.do 17. lipnja.  Društvo u Španjolskoj će mu također praviti još jedna veliki pikado talent naše županije Zvonimir Pervan, juniorski prvak Hrvatske – izvijestili su iz PSŠKŽ-a.
Dino Živković u finalu je bio bolji od Ivana Kalauza, dok je u susretu za broncu u C kategoriji Tihomir Marijan svladao Kristiana Plešu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: