Tema radionice dio je kampanje #youreright

Eurozastupnica Biljana Borzan za šibenski EDIC održala predavanje o zaštiti potrošača u EU

Zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan, inače i potpredsjednica Kluba socijalista i demokrata u EP-u, održala je u srijedu za šibenski EDIC online predavanje ‘Zaštita potrošača u EU’. Riječ je o jednoj od najaktivnijih Eurozastupnica po tom pitanju koja je objasnila je što su to prava potrošača, zašto su zabranjeni ugrađeni kvarovi i kad ćemo imati jedinstvene punjače.
 Tema radionice dio je kampanje #youreright koja štiti prava potrošača u EU. Ciljna skupina su građani između 18 i 35 godina. Cilj radionice je informiranje potrošača o njihovim pravima i načinu postupanja u slučaju kršenja njihovih prava. Radionica je ponudila neka rješenja koja mogu svima pomoći putem Interneta, a bez njega koja udovoljavaju prioritetnim smjernicama  ”Zaštita našeg europskog načina života’
Ovo iznimno zanimljivo predavanje hrvatske eurozastupnice koje je radi pandemije koronavirusa održano online možete pogledati ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.