Više

  Astro svijet

  Veliki horoskop za drugu polovicu godine: Vodenjacima se smiješi povišica, a jedan znak čekaju velika ljubavna iskušenja

   

  Horoskop za drugi dio 2022. godine je tu, prenosi ELLE.hr

  OVAN

  LJUBAV: Tijekom ovog perioda iz dana u dan ćete postajati sve smireniji, veseliji, otvoreniji prema svijetu oko sebe. S takvim pristupom otvarat ćete si i mnoga ljubavna vrata. Vaš privatni život odvijat će se uredno i stabilno. Ako ste već u vezi, ona će biti kvalitetna, a vi ćete u njoj zaista uživati. Ako ste još sami, bit ćete otvoreni za ljude i događaje i nećete se osjećati usamljeno. Male tuge mogle bi biti vezane uz vaša prijateljstva, no ne dopustite da one utječu na vas. Otpustite ono što nije vaš problem i prihvatite stvari kakve jesu. Vaša poduzetnost, pozitivan duh i snaga sigurno će razvedriti i nekog vašeg zabrinutog prijatelja (prijateljicu). Venera vam je sklona od 12.8. do 6.9. te opet od 17.11. do 11.12.

  KARIJERA: Pred vama je razdoblje velikih mogućnosti. Planeti će podržavati vaš rast, napredovanje i unutarnji razvoj. Možda nećete sve doživljavati baš tako jer će vam Saturn iz Vodenjaka ponekad postavljati izazove povezane s društvom ili ćete svoja postignuća mjeriti vrlo strogim kriterijima. Opustite se, sve je u redu. Štoviše, do 29.10. Jupiter će tranzitirati vaš znak i otvoriti vam brojne prilike na mnogim područjima. Otvorite oči i uši, puno toga će se pokrenuti, a na vama je da učinite ono što je najbolje za vas. Nema više prepreka, sad dolazi vrijeme zasluženih pobjeda, no i vaše novostečene zrelosti.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Najbolji savjet za vas je da ne letite pred rudo i da sagledate širu sliku svake situacije jer će njih biti puno. Tako ćete izvući ono najbolje. Zdravlje će vam biti dobro, neće biti većih turbulencija, a vaše raspoloženje većinom vedro.

  BIK

  LJUBAV: Vaš će se ljubavni život odvijati uhodano i mirno. Ipak, s obzirom na to da se pomrčina 25.10. odvija u vašem znaku, u tom ćete periodu biti u određenim iskušenjima, bilo da ćete se morati postaviti na novi način, bilo da će cijela vaša privatna situacija zahtijevati određene promjene. Ne brinite, samo ostanite pribrani i odluke donosite dan, dva nakon pomračine. Slušajte sebe, svoj unutarnji glas u miru i on će vam biti sasvim dobar putokaz. Dobri dani za ljubav, kad vam je Venera naklonjena, bit će od 6.9. do 30.9 te opet od 11.12. do kraja godine.

  KARIJERA: Sve do sredine ljeta morat ćete balansirati između starih i novih mogućnosti. Ako vam se ponekad čini da ne možete pomiriti dvije sasvim različite opcije (uglavnom će se raditi o novim ili starim tehnologijama, invenciji ili tradiciji, ili pak slobodi rada i krutim autoritetima), pokušajte biti diplomat i naći kompromis ili pak raditi što trebate naizmjenično (ako je moguće). Od 21.8. pa sve do kraja godine sve će to biti lakše, uspijevat ćete usaglasiti spomenute različitosti ili će se sve razbistriti, a vi ćete raditi efikasnije i s dosta truda za zaradu na duge staze, no s rezultatima. Nemojte ništa na poslu shvaćati osobno, nego se držite profesionalnih standarda i sve će biti u redu.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Pazite da ne brzate s odlukama i životnim promjenama pod svaku cijenu. Frustracije pobjeđujte humorom.

  BLIZANCI

  LJUBAV: Ništa posebno, senzacionalno, niti radikalno novo neće se događati na vašem ljubavnom planu u ovom periodu. Bit će ljubavi, događaja i doživljaja, a vi ćete kroz njih proletjeti onako kako samo vi znate – uz puno priče, smijeha i s ponekom dobronamjernom provokacijom. Zbog dugog boravka Marsa u vašem znaku u drugom dijelu godine mogli biste preuzeti inicijativu na ljubavnom planu, ali pazite da ne pretjerate, pogotovo na riječima. Sjetite se da djela govore vise od riječi i kad budete osjetili višak energije, poduzmite nešto (bio to pristup, zagrljaj ili što vam već dođe) prema dragoj osobi tako da se i ona osjeća ugodno. Nema potrebe za suvišnim raspravama, ponekad je bolja tišina. Venera vam je posebno sklona od 24.6. do 19.7 te opet od 30.9. do 24.10.

  KARIJERA: Ovaj period će donijeti neke promjene ili nove mogućnosti. Na vama je da pametno iskoristite ono što se otvara ili nudi, a dalje će sve ovisiti o vašim sposobnostima. Neće vam biti teško raditi jer će nakon 21.8. Mars ući u vaš znak i tu ostati prilično dugo (duže nego obično), odnosno sve do kraja godine. Imat ćete snage za dvoje, no pazite da ne pregorite i ne zaboravite na redovne pauze. Jupiter i Neptun u vašoj prirodnoj 10. kući karijere dobar dio godine donosit će mogućnosti zabluda ili nejasnoća pa se potrudite da uvijek imate čiste račune te jasan i jednostavan odnos sa šefom.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Ne preterujte ni u čemu te nastojte mirom i razumom održati zlatnu sredinu, kako u ponašanju, tako i u životnom stilu. Slušajte sebe iznutra i brzo ćete znati je li vrijeme da stanete ili nastavite, bilo da se radi o hrani, kretanju ili komunikaciji. I onda će sve biti super.

  RAK

  LJUBAV: Zahtjevni period u privatnom životu je iza vas. Ovo će biti vrijeme introspekcije, mirenja kako sa sobom, tako i sa situacijom ili nekim osobama od kojih ste se distancirali. Zakopavanju svih ratnih sjekira pomoći će i dobra pozicija Jupitera. Vaša osjećajnost i empatija doći će do izražaja na najbolji mogući način. Veze će se produbiti i dobiti na kvaliteti, a vi postati potpuno svjesni njihovog dobrog utjecaja na vas. Većinu vremena bit ćete dobro, a pomrčina u vašoj 5. kući ljubavi i djece 25.10. donijet će neke novosti, no općenito sve će biti u redu. Dobra Venera oplemenit će vas posebno od 19.7. do 12.8 te od 24.10 do 17.11.

  KARIJERA: Većinu vremena imat ćete prilike proširiti svoje horizonte, otići na profesionalno usavršavanje ili jednostavno dobiti nova znanja. Oni koji još uče, a posebno studenti, imat će uspjeha na ispitima. Bit će onih koji će napokon otputovati na neku destinaciju koju su oduvijek htjeli posjetiti, a neki će to povezati i s poslom. Također je dobro postavljena poslovna suradnja s inozemstvom. Trebate biti oprezni s direktnom podrškom drugih ljudi jer ćete većinu morati da odrađivati sami, no uz dobre tranzite, to vam neće teško pasti. Bit će ovo dobar poslovni period.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Krv, znoj i suze su iza vas, a svakim danom ćete osjećati kako se nešto oslobađa i otvara. Budite budni i mirno ulazite u nove situacije te ostanite ono što zaista jeste. Ne pokušavajte biti netko drugi jer vam to uopće nije potrebno.

  LAV

  LJUBAV: Vaši privatni odnosi su u glavnom fokusu. Od vas će se zahtijevati prilagođavanje, pribranost, zrelost i otvorenost za kompromise. Budite mudri i taktični jer ćete tako proći daleko bolje nego da namećete svoj stav. Ipak će vam biti lakše nego u prvom dijelu godine. Ostali tranziti na vaš privatni život bit će više-manje uredni, tako da će najviše o vama ovisiti kako ćete se osjećati i kako ćete proći u vezi. Držite se one “strpljen, spašen” i budite kooperativni. Uvažavajte mišljenje druge strane i vaš će se odnos zadovoljavajuće razvijati. Venera vam je dobro postavljena posebno od 12.8. do 6.9 te još od 17.11. do 11.12.

  KARIJERA: Ako radite posao koji uglavnom ovisi samo o vama, možete očekivati miran period uz povremene prolazne trzavice između vas i šefa ili nekog autoriteta. Naučite spustiti loptu jer ćete tako proći bolje. Ako je pak vaš posao povezan s drugima i suradnjama, očekujte turbulentno razdoblje. Bit će faza kad će vas drugi podržavati svom snagom i otvoreno, što će vam davati dobar vjetar u leđa, no bit će i faza kad će se nastojati distancirati od vas i koji put vas ostavljati na cjedilu da sami rješavate što treba. Prihvatite obje situacije i znajte razlučiti kad je nastupila koja. Ako to uspijete, znat ćete što vam je činiti i kako najbolje odraditi zadatke.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Čuvajte se stresa. Najbolje ćete se osjećati ako redovno prakticirate neku tehniku relaksacije ili tijekom redovnih šetnji na zraku kojima jačate imunitet.

  DJEVICA

  LJUBAV: Vaši kriteriji i procjene povezani s intimnošću bit će pomalo iluzionistički. Planeti će vam sigurno otvoriti neke lijepe ljubavne prilike, ali vama samima nedostajat će realna procjena istih. Kad budete uživali, pokrenite brzo i svoj analitički um kako biste uvidjeli koliko živite u mašti, a koliko u stvarnosti. Da, uživajte, ali ne zaboravite na stvarnost i sve će biti odlično. Oslanjajte se na svoju intuiciju. Venera će pokrenuti ljubavne događaje od 6.9. do 30.9. (kad je u vašem znaku) te opet od 11.12. do kraja godine.

  KARIJERA: Očekuju vas određena iskušenja u vašim odnosima s kolegama i u samom procesu rada. Vjerojatno ćete se morati prilagođavati. Ne očekujte savršenstvo, nego budite spremni na kontinuiran i dugotrajan sistemski rad. Kao vrijedan znak, sve ćete to dobro podnijeti. Ponekad ćete poželjeti negdje pobjeći, ali ništa od toga. Sve će ostati na pukom maštanju. Dug boravak Marsa (od 21.8. do kraja godine) u vašoj prirodnoj 10. kući karijere sigurno će donijeti dodatne aktivnosti i vaš pojačan angažman u poslu, a moguć je i poneki sukob s nadređenima. Držite se profesionalnosti i sve će biti u redu.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Tijekom ovog perioda važno je biti realan i sagledavati činjenice jer će vas samo takav pristup voditi k zadovoljstvu. Manjak energije zbog Marsa u Blizancima u drugom dijelu godine nadomjestite češćim kraćim pauzama i štedite snagu.

  VAGA

  LJUBAV: Vaše ljubavno nebo većinu vremena bit će čisto, a vi mirni. Neće biti nekih većih turbulencija niti promjena, no to ne znači da neće biti ljubavi. U njoj ćete uživati tiše, skladnije, bez puno pompe. Oni koji već jesu u vezama, najvjerojatnije će ih još više učvrstiti, a samci će izlaziti s mjerom i bez pritiska da nekog moraju da upoznati. Drugim riječima, sve će se odvijati prirodno, a vi ćete biti neopterećeni slijedom događaja u privatnom životu. Vaš planet Venera obogatit će vaš ljubavni život od 24.6. do 19.7 te posebno (kad je u vašem znaku) od 30.9. do 24.10.

  KARIJERA: Možete očekivati situacije u kojim ćete trebati promijeniti pristup novcu i načinu zarade, a isto se može odnositi i na nov način dobivanja podrške drugih. Većinu vremena atmosfera na radnom mjestu će biti ugodna po vas, a također i odnosi s kolegama, posebno s podređenima, ako ih imate. Dug boravak Marsa u Blizancima (od 21.8. do kraja godine) dat će vam dodatnu konstruktivnu energiju i neće biti zadatka kojeg ne biste obavili besprijekorno. Mogući su rezultati koji će se dugo pamtiti.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Odlični tranziti po zdravlje i kondicijsko stanje na vaš znak učinit će vas spremnima za svaku aktivnost. Mnoge Vage će pucati od zdravlja i biti primjer kako održavati ravnotežu u životnim navikama.

  ŠKORPION

  LJUBAV: Ovaj period će zanimljiv i na svoj način zahtjevan. Pomrčina 25.10. u vašem znaku znači da ćete prolaziti kroz iskušenja u privatnim odnosima, a odluke koje bi mogle iznjedriti nešto novo donosite barem dan nakon pomračine jer ćete tada sve vidjeti jasnije. Pred vama je zanimljiv period u kojem neće nedostajati događanja. Dobra Venera bit će vam sklona od 19.7. do 12.8 te posebno od 24.10. do 17.11.

  KARIJERA: Posao vam neće biti u središtu pažnje. Ako ste zaposleni, odrađivat ćete ga rutinski, ali u isto vrijeme proučavajući ljude oko sebe poput pravog psihologa. Više će vas zanimati tko je tko i kakav je, nego sam posao. Ne očekujte podršku drugih u svom radu, jer opozicijski Uran, kao i dug boravak Marsa (od 21.8. do kraja godine) neće donijeti ništa osim povremenih trzavica. No, to vam neće ni biti važno jer ćete se oslanjati na vlastite snage i u mislima biti negdje drugdje. Umjetnost, djeca, sve lijepo i dobro, sport i slične teme zaokupljat će vašu pažnju gotovo čitavo vrijeme, više nego posao.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Čuvajte se stresa. Opustite se uz neko dobro društvo, smijeh i slično. Potražite vedre sadržaje i tada će sve biti dobro.

  STRIJELAC

  LJUBAV: Nakon što ste definirali svoje ciljeve i znate što tražite, sad ćete zdušno krenuti u potragu za istim. No, to neće ići tako brzo kao što se nadate. Vi biste najradije poletjeli, ali ćete ipak morati ostati na zemlji. Kako ne biste otplutali u svijet iluzija, prvo sagledajte činjenice te ostanite mirni i pribrani. Jako je važno imati realan odnos i prema sebi i prema drugoj strani. Uspijete li u tome, sve će vam ići baš kako treba. U konačnici će sve biti dobro po vas. Dobra Venera ojačat će vaš ljubavni život od 12.8. do 6.9 te posebno od 17.11. do 11.12.

  KARIJERA: Vjerojatno ćete se malo ulijeniti, a neki bi mogli i graditi kule u pijesku. Nemate neki posebno istaknut tranzit povezan s poslom pa održavajte ono što imate. Ono što je dobro je mogućnost rješavanja stambenog pitanja, no i tu treba prije svega biti realan. Opozicijski Mars u Blizancima (od 21.8. do kraja godine) oduzimat će vam energiju pa svakako sve vezano uz posao dobro planirajte unaprijed i opskrbite se svojim snagama kako biste uspjeli obaviti sve što trebate. Možete očekivati neke novosti na radnom mjestu, no ne takve da bi baš jako utjecale na vaš status. Prilagodite se i vozite mirno dalje.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Gotovo čitavo vrijeme bit ćete u iskušenju pretjerivanja bilo u konzumacijama, bilo u preslobodnom ponašanju. Svedite to na minimum pomoću unutrašnje samodiscipline i suzdržanosti. Osjećat ćete se bolje zbog toga.

  JARAC

  LJUBAV: Kao i uvijek, znate što želite, a iza vas je zahtjevan period u kojem ste to još više osvijestili još. Nastavit ćete na tim temeljima. Možda će se pojaviti poneko iskušenje, ali uz vaš dobar plan, sve će proći uredno. Očekujte neočekivano, ali dobro po vas. Prihvaćajte promjene jer će dugoročno biti dobre. Sve ostalo povezano s intimnošću bit će više-manje uredno. Dobra Venera dat će vam vjetar u leđa od 29.5. do 24.6, od 6.9. do 30.9. i opet od 11.12. do kraja godine.

  KARIJERA: Uz spoznaju da ste već postigli puno, počet ćete se “igrati”, odnosno vaša kreativnost, talent i mašta više će dolaziti do izražaja na poslu. Neće vam više biti važno da se održite i učvrstite svoju poziciju jer ona je već čvrsta, nego ćete se razvijati dalje, na višoj razini – tražit ćete nove izazove, koji uključuju lucidnost, smisao za lijepo, umjetničke aspiracije, širi krug ljudi koji će vas usput podržavati. Ukratko, bit ćete usmjereni na viši nivo i finiji rad. Ovo će biti vrijeme svojevrsne profinjene nadogradnje za koju ste već ostvarili uvjete. Ne trebamo ni spominjati da ćete pritom uživati.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Ništa vas neće mučiti, planeti vas podržavaju. Moguće je poneko prolazno forsiranje, no uz vašu unutarnju stabilnost, ono će biti zanemarivo.

  VODENJAK

  LJUBAV: Pred vama je razdbolje u kojem će se glavne stvari događati u nekim drugim područjima. Ne brinite, ljubavi će biti, no nećete se morati mučiti s nekim iskušenjima ili slično. Sve će više-manje biti uredno pa ako ste u vezi, nadograđivat ćete je najbolje kako znate. Jedino pazite da zbog posla ne zanemarite voljenu osobu, a ako ste još sami, budite otvoreni za nove prilike i poznanstva. Ne dajte se lošim mislima, nego potražite društvo i vedre ljude, makar i na distanci ili nakratko. Venera će vam pomagati od 24.6. do 19.7 te opet od 30 9. do 24.10.

  KARIJERA: Ovo je period koji donosi brojne prilike za promjene u poslu i karijeri. Otvaraju se lijepe prilike za zaradu koje ćete vjerojatno zdušno iskoristiti. Pomrčina u vašoj prirodnoj 10. kući karijere događa se 25.10. Bit će to dani kad ćete morati reagirati na pametan način, možda ćete prolaziti kroz određena poslovna iskušenja, te se naviknuti na moguću novu situaciju ili promjenu. Odluke donosite bar dan nakon što pomrčina prođe jer ćete tada vidjeti jasnije. Povremeno će vam se činiti da ne možete spojiti nespojivo, no kad malo bolje razmislite, naći ćete rješenje.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Mirno i strpljivo izdržite sve što vam bude dolazilo. Ostanite pribrani, a ako vam naiđu loše ili tužne misli, svakako se sjetite one “udri brigu na veselje” i potražite društvo ili humoristične sadržaje. Tada će sve biti lakše.

  RIBE

  LJUBAV: Otvaraju vam se lijepe prilike za sretne odnose. Budite otvoreni i spremni na svaku vrstu suradnje jer će ona prije svega biti dobra za vas. Bit ćete jako empatični, a neki će gotovo na vlastitoj koži osjećati kako je i drugima oko njih. Vaši unutarnji uvidi bit će snažni, a slušajući sebe znat ćete kome prići ili od koga odustati. Vaš privatni život bit će duboko isprepleten sa spomenutim, a vi ona prava pravcata Riba koja ne samo da sanjari, nego i točno zna o čemu se zapravo radi. Venera će vas oplemeniti od 19.7. do 12.8 te od 24.10 do 17.11.

  KARIJERA: Sreća će vas pratiti i na poslu. Neki će dobiti priliku proširiti svoja znanja ili raditi nešto što su oduvijek htjeli. Prihvatite sve izazove i dajte sve od sebe jer su moguća ostvarenja kojima ćete se kasnije moći dugo hvaliti. Ipak, pustite neka vas hvale drugi. Nije isključeno ni da zaista dobijete i neko priznanje ili nagradu. Dug boravak Marsa u Blizancima (od 21.8.2022. do kraja godine) oduzimat će vam energiju pa sve u vezi posla pažljivo isplanirajte i pripremite kako biste bili efikasni. Oni koji rade od kuće imat će određene izazove u istom periodu, no i to se uklapa u savjet da sve unaprijed pripremite. Tada rezultati neće izostati.

  ZDRAVLJE & SAVJET: Povremeno ćete osjećati pojačani umor pa se redovno odmarajte i opuštajte. Sve ostalo bit će više-manje uredno.

  - Advertisment -

  NAJNOVIJE

  Tradicionalne XXI. Večeri pasionske baštine u Drnišu

  I ove godine tradicionalne XXI Večeri pasionske baštine u Drnišu donose bogat prigodni umjetnički i duhovni program glazbenog, dramskog, filmskog i likovnog stvaralaštva u...

  Nakon što su pokorili konkurenciju na državnoj razini...

  Nakon što su u Makarskoj pokorili konkurenciju na nacionalnoj razini i okitili se naslovom državnih prvaka, malonogometaši Bilica s pobjedama su nastavili i na...

  Državna agencija upozorava: Ako dobijete ovakvu poruku, ne...

  Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) upozorava građane da su se pojavile lažne e-mail poruke u kojima se pojedinci predstavljaju kao zaposlenici Hanfe...

  Dio Šibenika u srijedu, 6. ožujka bez struje

  Zbog planiranih radova na elektroenergetskim postrojenjima, osim u slučaju odgode radi više sile, u srijedu 6. ožujka bit će obustavljena isporuka električne energije od...

  NAJNOVIJE

  Tradicionalne XXI. Večeri pasionske baštine u Drnišu

  I ove godine tradicionalne XXI Večeri pasionske baštine u Drnišu donose bogat prigodni umjetnički i duhovni program glazbenog, dramskog, filmskog i likovnog stvaralaštva u...

  Nakon što su pokorili konkurenciju na državnoj razini veterani Bilica koračaju i prema novoj županijskoj tituli

  Nakon što su u Makarskoj pokorili konkurenciju na nacionalnoj razini i okitili se naslovom državnih prvaka, malonogometaši Bilica s pobjedama su nastavili i na...

  Državna agencija upozorava: Ako dobijete ovakvu poruku, ne nasjedate

  Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) upozorava građane da su se pojavile lažne e-mail poruke u kojima se pojedinci predstavljaju kao zaposlenici Hanfe...

  Dio Šibenika u srijedu, 6. ožujka bez struje

  Zbog planiranih radova na elektroenergetskim postrojenjima, osim u slučaju odgode radi više sile, u srijedu 6. ožujka bit će obustavljena isporuka električne energije od...