PRIJAVITE SE: Extreme Make Over ide dalje, biramo novu kandidatkinju!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Extreme Make Over ide dalje! Nakon ljetne pauze, nastavljamo s projektom koji je oduševio Šibenčanke, a u sklopu kojeg smo priuštili novi izgled trima djevojkama Dijani, Marini i Josipi. Šibenski tjednik i Šibenski portal projekt provode u suradnji s fotografkinjom Sanjom Lydiom Kulušić, frizerkom Meri Kardum iz salona ‘Family’ na Brodarici, vizažisticom Katarinom Maglov, stilisticom Mariom Kiarom Matić, trgovinom Leo store, Marijom Periša iz Mary nakita te Optikom Petra koja svoje poslovnice ima u Šibeniku, Vodicama i Drnišu.

Pravila Extreme Make Over znate, da biste se uopće prijavili morate biti stariji od 18 godina te pristati na promjenu izgleda koju vam sugerira naš tim stručnjaka. Dakle, na promjene morate računati.

Odvažnoj djevojci, ženi ili gospođi koju odaberemo promijenit ćemo frizuru, našminkati je kao zvijezdu te fotografirati kao vrhunskog top modela. Maria Kiara Matić s našom kandidatkinjom pomno će odabrati zanimljive ‘it’ modne komade u trgovini Leo store gdje su za našu dobitnicu pripremili fantastične popuste.

Extreme Make Over dobitnici će darovati njezine modne fotografije, a Šibenski tjednik i Šibenski portal pripremit će joj i malo iznenađenje.

Ako se i dalje mislite, biste li se prijavili ili ne, nemojte dugo čekati, naš tim čeka upravo na vas. Pošaljite nam svoju fotografiju na kojoj se mora vidjeti vaše lice na email urednik@sibenskiportal.hr i navedite razlog zašto želite postati dijelom našeg projekta. Veselimo se suradnji s vama!

KAKO SMO MIJENJALI IZGLED ŠIBENČANKAMA U MAKE OVERU VIŠE PROČITAJTE OVDJE:

Od brižne majke do vamp žene

Dugu nebojanu kosu Marina zamijenila bob frizurom

Crna Josipa postala je bakrena pixie djevojka

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: