Pet vrhunskih mađioničara dolazi u Spaladium Arenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predstava Majstori iluzije izaziva veliko zanimanje Splićana, svijet obavijen tajnama i zvjetom šutnje golica znatiželju ljubitelja mađioničarsta i po prodaji ulaznica vidljivo je da je najvažnije biti blizu pozornice. U Spaladium Arenu 24. studenog bit će prikazani svi smjerovi magije i iluzije. Close up, opća magija, manipulacija, iluzionizam, komična magija, mentalizam, a pet majstora iluzije, Igor Trifunov, Nemeth Gabor, Timoteo, Magic Wadimir i Casper ostavit će vas u čudu.

Igor Trifunov vodi se motom da čovjek može sve, a kada ga vidite na pozornici u to ćete i povjerovati. U Split dolazi s kineske turneje i spada u sam vrh svjetskog mađioničarstva.
Gabor Nemeth je majstor bijega, takozvani escape artist, a u Spaladium Areni će izvesti naizgled nemoguće.
Magic Wladimir  je poznat kao inovator iluzionizma i vrhunski je stand up mađioničar, pa u njegovom nastupu možete očekivati neočekivano.
Timoteo je svjetski poznati hipnotizer, mentalist i tvorac sjećanja. Nastupao je na najzahtjevnijim pozornicama, a za Split priprema posebnu točku apsolutnog iznenađenja.
Mađioničar Casper je najpoznatiji domaći mađioničar, poznat i kao šibenski tata magije i jedva čeka nastup u Splitu za kojega se posebno pripremio.

Ako želite uvod u ono što će se događati u Spaladium Areni – dovedite najmlađe na Vikend dječjeg teatra u City Center one, 17. i 18. studenoga, jer su ovi iluzionisti pripremili posebne, odabrane iluzije za posjetitelje. City Center one, kao zlatni sponzor showa Majstori iluzije, časti svoje posjetitelje posebnim programom za najmlađe jer u magičnim iluzijama možete uživati potpuno besplatno. Za Spaladium Arenu, koja će se za ovu priliku pretvoriti u amfiteatar, u prodaju je pušteno samo 3 tisuće ulaznica pa požurite osigurati svoje mjesto na ovom jedinstvenom showu! Ulaznice možete kupiti i u City Centeru one, a prodaju se u sustavu Adriaticket i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa kao i u sustavu Croatia tickets.

Ovaj show jedinstvena je prilika da se upoznate sa svijetom zavjeta, šutnje i naizgled nemogućih događaja.

(Foto: arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama: