Ljubav nije ono što vidimo u romantičnim komedijama iz Hollywooda. Naprotiv, prepuna je izazova, ali i nagrada.

Pitate se, što je zapravo prava ljubav? Ove emocije pomoći će vam da spoznate u kakvoj se vezi nalazite.

RADOST
Vidite ga, zjenice vam se rašire, usne vam se razvuku u širok osmijeh, a srce počne jače kucati. Sretni ste što ga vidite? To je jedan od znakova da imate pravu ljubav.

Možete vi biti pozitivna osoba, ali istinsku radost teško je odglumiti, a duboko u nutrini svoga srca znat ćete jeste li sretni s nekom osobom ili ne.

I ne, pritom ne mislimo na radost izazvanu dobivanjem materijalnih znakova pažnje, već na onu koja je izazvana time što se nalazite pokraj čovjeka kojeg volite.

UNUTRAŠNJI MIR
Život je prepun uspona i padova, poslovnih drama, privatnih zavrzlama i drugih stresnih situacija. Imate li nekog tko vas usidruje, smiruje i opušta nakon izazovnog dana? On bi mogao biti vaša prava ljubav.

Osoba koja vam pomaže da dosegnete svoj unutrašnji mir, vrijednija je od zlata. Ne zaboravite i vi biti primjer svojim ponašanjem.

STRAST …IZVAN SPAVAĆE SOBE
Strast u spavaćoj sobi je važna za kvalitetnu vezu, ali još bitnije je imati nekog kraj sebe tko će biti strastven i u drugim poljima života. Netko tko će strastveno uživati u svojim hobijima, poticati vas da istražujete vlastite želje i podupirati vas u ostvarenju svojih snova.

Izvor: Zadovoljna.hr