Više

  Horoskop

  Kratki ljubavni horoskop do kraja godine: Prognoza za svaki znak Zodijaka

   

  OVAN

  Pred vama je dosta uzbudljiv period kada je ljubav u pitanju. Mnogi Ovnovi mogu imati par težih situacija koje se mogu razriješiti do kraja godine. Venera, planet ljubavi, čini vas privlačnim, senzualnim i sretnim što imate partnera pored sebe.

  Veliku strast možete očekivati kada Mars bude tranzitirao kroz vaše polje partnera, do 29.10. Velika ljubav, zaljubljenost, strast, će vas usmjeriti ka kvalitetnom partneru i ozbiljnoj vezi ili braku. Ako već imate partnera, onda imate veliku želju da vaša ljubav bude još dublja i nije vam bitno jeste li službeno u braku.

  Vrlo bitna stvar je i od strane retrogradnog Merkura do 18.10., gdje se mogu osobe iz prošlosti vraćati u vaš život pa je na vama izbor hoćete li odoljeti iskušenjima. Pojedine osobe se i vraćaju starim ljubavima s ponovnom šansom. Vaš planet Mars ulazi u Škorpiona i samim tim jača vaš libido i daje vam ogromnu strast koja se teško može suzbiti.

  BIK

  Kada je ljubav u pitanju vi više nemate strpljenja kao ranije. O svemu sada treba dobro razmisliti i ne brzati, jer će ovaj period biti teži.

  Budi se želja da više vremena provodite s voljenom osobom ili ako nemate partnera sada možete upoznati srodnu dušu.

  Pojedini Bikovi će poželjeti osvježiti svoj ljubavni život i vratiti ga na početak, kakav je bio. Moguće su i veće neke obaveze kod pojedinih pa da nemate vremena za partnera. Slobodne osobe trebaju paziti kome poklanjaju svoje srce i bolje upoznati osobu prije nego uđu u vezu.

  Tijekom perioda pomrčine 04.12. (u vašem osmom polju), možete se lijepo povezati s partnerom i obogatiti vaš intimu. Sredinom prosinca Mars prelazi u vaše osmo polje pa možete imati totalne transformacije i preokrete.

  BLIZANCI

  Mnoga unutrašnja emotivna događanja mogu doći na preispitivanje pa može doći do neugodnih situacija. Mnogi Blizanci sada trebaju donositi odluke razumno. Svakako trebate paziti što pričate posebno u periodima retrogradnog Merkura.

  Ako ste u dugoj vezi ili braku nikako ne pokrećite flert da bi izašli iz monotonije, jer lako možete narušiti povjerenje kod voljene osobe.

  Slobodni Blizanci mogu uživati u zabavama i provodu, a vaš optimizam može privući lijepa iznenađenja. Do 29.10. Mars će tranzitirati kroz vaše polje ljubavi udružen s retrogradnim Merkurom, što vam može vratiti neku staru ljubav u vaš život, naravno ako ste slobodni. Zauzeti bi također željeli da ta strast se ponovo rasplamsa.

  Već 15.12. Mars ulazi u Strijelca i vaše polje partnerskih odnosa što može donijeti veću strast s vašim partnerom. Slobodni Blizanci odlučuju odabrati sigurnog i ozbiljnog partnera i skrasiti se. Uslijed dvije pomrčine oko 26.05. i 04.12., vi se možete riješiti emotivnih blokada i imati odlične mogućnosti za ljubavne prilike ili razrješenje nepovoljnih emotivnih problema.

  RAK

  Mnogi Rakovi se oslobađaju nekih ograničenja i blokada kada je intima u pitanju.

  Vaša emotivnost i osjetljivost može vas odvesti u nervozu i distanciranje od partnera. Imajte u vidu da partner ima razumijevanja za vas pa mu priznajte vaše strahove i blokade da zna o čemu se radi, a vama će biti mnogo lakše.

  Pojedini Rakovi mogu se zaljubiti kao nikad do sada pa čak to može biti i tajna ljubav. Ipak razmislite je li to za vas dobro i ne živite u oblacima.

  Jak emotivan život vam pruža tranzit Marsa kroz Škorpiona od 30.10. do 14.12. pa možete svoju vezu ili brak ojačati. Slobodni Rakovi sada imaju veću snagu strast i energiju za poznanstvo nove osobe i lijepo povezivanje na dubljoj razini s njom.

  banner ostvari svoje

  LAV

  U vašem polju partnerskih odnosa se pravi ozbiljan preokret. Dovedite svoju vezu u sigurno i poboljšate svoj odnos s partnerom. Svakako da će doći i do odlazaka nekih osoba iz vašeg života s kojima niste imali dobru konekciju i sličan pogled na život.

  Jupiter će vam pomoći vam da lako naučite neke stvari i otpustite prošlost da bi se napravilo neko prazno mjesto za nove osobe u vašem životu. Sada gledate i birate pažljivo koga puštate u svoj život, ali ne pretjerujte.

  Bilo bi dobro da se malo povučete u tom periodu i dobro razmislite što i kako dalje. Kako je Neptun već duže u vašem polju intime i bit će cijele godine tu, onda bi trebali otvoreno pričati s vašim partnerom i osloboditi se strahova pa da međusobno otkrivate neke nepoznanice.

  Pojedine osobe mogu duhovno napredovati u svom emotivnom životu. Kada bude pomrčina Sunca 04.12. vi možete biti obasjani u vašem ljubavnom životu. Mnoge osobe mogu povratiti svoju strast u vezi, dok pojedine mogu upoznati kroz druženje i zabavu idealnog partnera.

  DJEVICA

  Vaša zahtjevnost i izbirljivost može vas natjerati da dosta radite na sebi kada su ljubav i partnerski odnos u pitanju. Slobodne Djevice su zacrtale da njihov partner bude savršen pa ako nema takvog, a sami znate da takav ne postoji, onda se odlučite što želite. Više sebe cijenite i uspostavite istinski odnos s partnerom.

  Pluton u vašem polju ljubavi, u Jarcu, će vam pomoći da izvršite transformacije na bolje u vašem ljubavnom životu. Transformacija vas može osloboditi da budete otvoreniji, da više gledate i  poštujete sebe i da vas partner više cijeni.

  Neptun će tranzitirati u vašem polju partnerstva pa možete dublju ući u duhovnost, biti empatični i davati iz samilosti, ali ipak pazite ako vam nije uzvraćeno istom mjerom.

  Venera će biti retrogradna u Jarcu od 19.12.2021. do 29.01.2022. pa u tom vremenu, ako ste nezadovoljni u ljubavi – možete raskinuti ili se u vaš život može vratiti jedna stara ljubav.

  VAGA

  Došlo je vrijeme sada da poradite na vašem ljubavnom životu. Pojedine Vage koje nisu uspjele staviti svoju vezu u harmoniju i ono što one žele onda bi mogle okončati tu priču. Moguće je da ste bili stalno okrivljeni u vezi ili braku i maltretirani pa sada više nemate snage da ispravljate i da se pravdate.

  Mnoge blokade mogu biti uklonjene, dok će neke trebati duže razrješavati.

  Razrješenje nekih nedoumica vas može učiniti sretnim. Slobodne osobe mogu upoznati osobu potpuno suprotnu od one koju očekuju. Primijetit ćete kako vam i ona odgovara jer možete od nje naučiti puno toga i proširiti pogled na život.

  ŠKORPION

  Vaše polje ljubavi je u Ribama gdje će Neptun boraviti tijekom cijele godine pa ako imate partnera, možete se lijepo duhovno povezati s njim. Slobodne osobe biti će spremne za nova poznanstva. Najviše bi vam odgovarala osoba koja je duboko u duhovnosti i živi takav život.

  Zauzete osobe mogu pokrenuti osvježenje u svojoj vezi ili braku. U vašem polju partnera Uran će biti cijele godine pa možete očekivati iznenadne promjene, pobune pa čak kod pojedinih osoba povremene prekide i mirenja. Slobodni Škorpioni mogu biti privučeni nesvakidašnjim i neobičnim osobama.

  Pomrčina Mjeseca 19.11. je u vašem polju partnera, onda možete ishitreno ući u vezu s osobom koji nije najbolja za vas.

  Iza lijepih manira i slatkih riječi krije se osoba od nepovjerenja.

  Može se u vaš život vratiti jedna stara ljubav ili netko tko vam je prijatelj može postati nešto više, jer ste to oboje potajno željeli.

  banner za knjige um i materija

  STRIJELAC 

  Možda vi uvijek ne znate što je dobro za vas, ali sve će biti protiv vaše neke ljubavi, a samo ste vi za.

  Mnogi Strijelci se mogu uozbiljiti kada je ljubav u pitanju. Slobodni bi se mogli posvetiti osobama koje su uz njih i koje su iskrene, koje vas vole i poštuju.

  Jača želja da se dublje povežete s partnerom i nitko vam ne može odoljeti. Slobodne osobe mogu imati priliku da dožive prelijepu ljubavnu priču i zauzeti će kraj godine dočekati u ljubavi i harmoniji.

  JARAC

  Zauzete osobe žele nešto novo probati, ali nisu sigurni kako će to vidjeti partner. Slobodni Jarci bi mogli probati neke nove stvari s osobom koja je oslobođena u pogledu na ljubav.

  Vaša osobna transformacija se događa i mnogi su romantičniji te velikodušno dijelite emocije s partnerom koji će biti pomalo i začuđen.

  Mnogi Jarci sada mogu osvojiti koga god požele!

  VODENJAK

  Slobodni Vodenjaci se ne zadovoljavaju površnim vezama već gledate da to bude partner koji je ozbiljan za vezu.

  Osobe u vezi ili braku čine sve da naprave idealan ljubavni odnos.

  Jedna vrlo privlačna osoba vam može ući u život i učiniti ga vrlo lijepim.

  RIBE

  Želje se bude pa ako imate partnera, vi mu pružate veliku naklonost i ispunjavate želje. Strast je na visokoj razini i neće vam nedostajati. Pojedine Ribe  koje su slobodne mogu imati strast s osobom koja im u potpunosti ne odgovara pa se samo mogu površno zadovoljiti.

  Slobodne Ribe se mogu interesirati za jednu osobu koja im odgovara pa je moguće da s njom uđu u vezu.

  Ipak ne žurite i slušajte svoju intuiciju. Mars će boraviti u vašem polju intime do 29.10. što kod pojedinaca može izazvati problem u intimnom životu u vidu blokade pa ujedno poradite na tome i riješite problem. Moguće je da vam baš ovo razrješenje donese ljepši život s partnerom u intimi i ljubavi.

  Sretno u svemu, a najviše u ljubavi!

  Izvor : atma/ Željka Knežević

  - Advertisment -

  NAJNOVIJE

  Trik za smirivanje uboda komarca koji provjereno djeluje

  Ljeto nije samo sezona sunca, mora, kupanja i vrućina, već i dosadnih i neumornih komaraca. Ljetne večeri tako se vrlo brzo mogu pretvoriti u...

  Potres jačine 5,3 pogodio zapadnu Kretu

  Potres magnitude 5,3 po Richteru pogodio je zapadni dio turističkog otoka Krete, objavio je Institut za geodinamiku u Ateni u nedjelju. Potres se dogodio u...

  Oko 8,5 milijuna uređaja s Windowsima pogođeno IT...

  Oko 8,5 milijuna uređaja s Windowsima pogođeno je neispravnim ažuriranjem softvera koje je uzrokovalo poremećaje na globalnoj razini, objavio je američki tehnološki div Microsoft,...

  U Rogoznici pijan izazvao prometnu, u Šibeniku u...

  Prošlog petka u 09.20 u Rogoznici, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Naime, 59-godišnji Šveđanin, upravljajući osobnim automobilom švedskih tablica...

  NAJNOVIJE

  Trik za smirivanje uboda komarca koji provjereno djeluje

  Ljeto nije samo sezona sunca, mora, kupanja i vrućina, već i dosadnih i neumornih komaraca. Ljetne večeri tako se vrlo brzo mogu pretvoriti u...

  Potres jačine 5,3 pogodio zapadnu Kretu

  Potres magnitude 5,3 po Richteru pogodio je zapadni dio turističkog otoka Krete, objavio je Institut za geodinamiku u Ateni u nedjelju. Potres se dogodio u...

  Oko 8,5 milijuna uređaja s Windowsima pogođeno IT kvarom

  Oko 8,5 milijuna uređaja s Windowsima pogođeno je neispravnim ažuriranjem softvera koje je uzrokovalo poremećaje na globalnoj razini, objavio je američki tehnološki div Microsoft,...

  U Rogoznici pijan izazvao prometnu, u Šibeniku u prometnoj ozlijeđena žena

  Prošlog petka u 09.20 u Rogoznici, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Naime, 59-godišnji Šveđanin, upravljajući osobnim automobilom švedskih tablica...