Da svima bude lijepo

Godišnji odmor s kućnim ljubimcima: Savjeti za ugodno putovanjeFoto: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Planiranje putovanja može biti stresno bez obzira na okolnosti. Kad u svoje planove želite uključiti obiteljskog ljubimca, imate potpuno novi popis stvari o kojima morate brinuti, uključujući pakiranja odgovarajuće opreme, provjeru pravila hotela o kućnim ljubimcima i brige o tome ispunjava li vaš ljubimac kriterije putovanja za državu u koju putujete, piše Punkufer.hr.

Ako ste svjesni koraka koje morate poduzeti, putovanje s vašim ljubimcem može biti pozitivno iskustvo za sve uključene. U nastavku pročitajte nekoliko savjeta koji će vam pomoći pri planiranju vašeg idućeg putovanja s kućnim ljubimcem.

Možda ćete doći u napast da svom ljubimcu ostavite dovoljno prostora na dugim putovanjima automobilom, ali obično je bolja opcija dati mu vlastiti ograničeni prostor. Prema veterinarima, ‘često je bolje za psa biti u njegovoj torbi, to je njihovo područje sigurnosti.’. Takvo putovanje je i sigurnije, jer pas u svakom trenutku može omesti vozača koji može izgubiti nadzor nad vozilom.

Više pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.