Više

  Nekima zabavu, nekima obveze

  Evo što lipanj donosi vašem horoskopskom znaku

   

  Ako ste žudjeli za više povezanosti, ispunjenim razgovorima i zbližavanjem s voljenim osobama, dobra je vijest da nam sezona blizanaca donosi sve to.

  1. Ovan

  S toliko planetarne akcije koja sada osvjetljava vašu komunikacijsku kuću, vaš će raspored sigurno biti prepun širokog spektra uzbudljivih društvenih prilika i prilika za učenje

  Druga polovica lipnja mogla bi djelovati puno opuštenije i biti obiteljski orijentirana, za razliku od prve, s obzirom na to da će sunce koje donosi vitalnost biti u vašem domu od 20. lipnja do 21. srpnja.

   

  1. Bik

  Imat ćete jedinstvenu priliku postaviti snažnu namjeru koja se odnosi na to kako ćete svoje vještine iskoristiti za značajno poboljšanje svojih financija.

   

  Čak i kad vam se čini da ste možda nadišli sve svoje granice kada je u pitanju druženje s drugima, nemojte to olako odbacivati. Naime, upravo biste na jednom od tih događanaj molgi ušppoznati onog pravog, ako ste slobodni.

  1. Blizanci

  Dragi blizanci, ovo je vaša sezona, a to će se itekako primijetiti na svim poljima vašeg života. Pred vama je jedan od najživljih i najljepših mjeseca u ovoj godini, koji će vam dati veliki zamaha za sve vaše poduhvat do kraja 2024.

   

  Pun Mjesec 21. lipnja pada u vašu kuću emocionalnih veza, pa bi vas povezivanje s voljenom osobom oko pitanja intimnosti i zajedničkog prihoda moglo postaviti na produktivan i iscjeliteljski put.

  1. Rak

  Na poslu biste mogli biti prisiljeni raditi na grupnom projektu koji vam baš i nije po volji, pa zato imati želju da preuzmete uzde, no ostanete li u ovom trenu ipak timski igrač, to bi vam se moglo višestruko vratiti u narednim mjesecima, čak i povišicom.

   

  Ako ste u vezi, trebali biste razmisliti o tome kako vas vaš partner uistinu vidi odnosno kako mu se vi prikazujete. Pokazujete li svoju pravu, iskrenu stranu?

   

  1. Lav

  Početkom lipnja 2024. mogli biste se osjećati uronjeni u uzbudljive grupne pothvate zajedno s kolegama ili prijateljima, s obzirom na to da sezona blizanaca aktivira vaš sektor umrežavanja i prijateljstva.

   

  S druge strane, žudjet ćete za više odmora i prilikama za brigu o svom emocionalnom blagostanju. Iako ovo nije ni približno uzbudljivo kao zauzimanje središnje pozornice, znajte da rad na sebi u koji ste sada uronjeni postavlja temelje za vašu sezonu sljedeći mjesec.

  1. Djevica

  Kako lipanj počinje, mogli biste se osjećati potaknuti da zaradite priznanje od nadređenih, iznesete ambiciozne velike prijedloge i iskoristite pozive da stanete u središte pozornosti ili na vodeće pozicije.

   

  Mars, planet akcije i energije, također podržava vašu sposobnost da težite osobnom rastu, a kraj mjeseca donijet će vam priliku da predahnete na poslu i posvetite se svome privatnom životu kojem je itekako potrebno više zabave i više ljubavi. Pustite da vas u tome vodi vaše srce.

  1. Vaga

  Sredinom mjeseca ćete biti sve svjesniji svake želje da se povežete s voljenom osobom na dublji, intimniji način. To možete lako ostvariti, samo ako se pokrenete u ovom području svog života. Nemojte si dopustiti propustiti priliku.

   

  Također ćete htjeti biti hrabriji u pristupu svojoj karijeri, a s obzirom na to da planeti podržavaju vaše želje, sada je pravo vrijeme i za to. Želite povišicu? Imat nove ideje za koje ste se do sada bojali izložiti šefu? Želite razmisliti o samozapošljavanju?

  1. Škorpion

  Ovaj će mjesec posao biti po strani, a vi ćete se usmjeriti razmišljanje o tome zbog čega se osjećate najugodnije u svojim najbližim odnosima, procjenu nastojanja povezanih s vašim zajedničkim resursima i potencijalno produbljivanje vaše seksualne veze s vašim partnerom.

   

  Druga polovica mjeseca donosi potpuno novu energiju, jer će tada vašu avanturističku zonu aktivirati najprije romantična Venera i glasnik Merkur 17. lipnja, a zatim i samouvjereno Sunce koje se ovim poljem kreće od 20. lipnja do 21. srpnja.

  1. Strijelac

  S početkom lipnja bit ćete zaokupljeni projektima jedan na jedan i usredotočeni na provođenje više kvalitetnog vremena s dragim prijateljem, voljenom osobom ili poslovnim partnerom, zahvaljujući nizu planeta u vašem sektoru partnerstva.

   

  Oko sredine mjeseca sve ćete više žudjeti za intimnosti u svojoj vezi, a ni druga strana se neće buniti. Potvrda vaših potreba može dovesti do istinski zadovoljavajućih rezultata.

  1. Jarac

  Mogli biste biti nevjerojatno užurbani, zaposleni i puni prilika da budete ispunjeniji iz dana u dan. Prikupljanje što je više moguće informacija i zatim poduzimanje praktičnih koraka za postizanje vaših želja može dovesti do rezultata koji će biti vidljivi tijekom sljedećih šest mjeseci.

   

  Prihvaćajte pozive na druženja jer nikad ne znate što se pozitivno može izroditi. U svakom slučaju, zvijezde su na vašoj strani.

   

  1. Vodenjak

   

  Oko 6. lipnja možete steći jasnoću oko svih bezbrižnih i zabavnih pothvata kojima biste se željeli baviti. Mars orijentiran na akciju kreće se kroz vašu kuću obitelji od 9. lipnja do 20. srpnja, dopuštajući vam da počnete s projektima koje ste željeli riješiti zajedno s najbližim ljudima.

   

  Sredina mjeseca označit će početak novog poglavlja u kojem ćete se usredotočiti na sve ono što ste oduvijek željeli, ali predugo odgađali. No kada ćete ako ne sada?

   

  1. Ribe

  Početak lipnja za vas će biti fokusiran oko obitelji pa se zato posvetite ponovnom okupljanju, obiteljskom odmoru ili projektu preuređenja. Uz svoje najdraže moći ćete svoju viziju pretvoriti u slatke uspomene.

   

  Krajem mjeseca dat ćete prednost zabavi, spontanosti, radosti i razigranosti s voljenima. Iskoristiti taj period da posao stavite u drugi plan i dopustite srcu da vas vodi do iskrenih, poletnih trenutaka s vašim najbližima i najdražima.

  Izvor: Zadovoljna.hr

  - Advertisment -

  NAJNOVIJE

  ‘Igre na korentu’: 25 godina sporta i zabave...

  Igre na korentu su zabavno-sportski spektakl koji se događa u tjesnacu pored tišnjanskog mosta, a održavaju se već 25 godina. Dvije ekipe natjecatelja, jedna s...

  Dio drniškog ljetnog šušura i ove godine bit...

  Radio postaja Drniš, 11. izdanjem manifestacije ‘Radio pijaca’ koja će biti održana 27. srpnja u 21 sat, želi otrgnuti od zaborava nekadašnji drniški sajam,...

  U Rupama se sprema spektakl! Tradicionalnu utrku karića...

  Prvorazredna turistička atrakcija u Rupama, utrka karića ‘Kup Vuka Mandušića’ , bit će održana u nedjelju 4. kolovoza u 19 sati. Okupljanje sudionika utrke...

  HRT za dio korisnika promijenio pravila plaćanja: ‘Nitko...

  Iznajmljivači apartmana i vlasnici kuća za odmor iznenađeni su najnovijim potezom Hrvatske radiotelevizije koja im je poslala račune za HRT pristojbu za cijelu godinu....

  NAJNOVIJE

  ‘Igre na korentu’: 25 godina sporta i zabave uz TBF u petak u Tisnom

  Igre na korentu su zabavno-sportski spektakl koji se događa u tjesnacu pored tišnjanskog mosta, a održavaju se već 25 godina. Dvije ekipe natjecatelja, jedna s...

  Dio drniškog ljetnog šušura i ove godine bit će noćni sajam – Radio pijaca!

  Radio postaja Drniš, 11. izdanjem manifestacije ‘Radio pijaca’ koja će biti održana 27. srpnja u 21 sat, želi otrgnuti od zaborava nekadašnji drniški sajam,...

  U Rupama se sprema spektakl! Tradicionalnu utrku karića najavio i Ričard

  Prvorazredna turistička atrakcija u Rupama, utrka karića ‘Kup Vuka Mandušića’ , bit će održana u nedjelju 4. kolovoza u 19 sati. Okupljanje sudionika utrke...

  HRT za dio korisnika promijenio pravila plaćanja: ‘Nitko nas nije obavijestio, samo su stigli računi’

  Iznajmljivači apartmana i vlasnici kuća za odmor iznenađeni su najnovijim potezom Hrvatske radiotelevizije koja im je poslala račune za HRT pristojbu za cijelu godinu....