Zaradila zlatni gumb

Drnišanka Anatacha Filimone rasplakala Hrvatsku svojim nastupom na Supertalentu: ‘Ovo se zove savršenstvo’

FOTO: Instagram
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Anatacha Filimone je oduševila gledatelje showa ‘Supertalent’, a svojim nastupom pohvalila se i na TikToku gdje je prati više od 300 tisuća ljudi.

Svojom izvedbom pjesme ‘I’ll Never Love Again’ iz filma “Zvijezda je rođena” izmamila je suze na oči članovima žirija, publici, ali i ljudima iza kamera, a tužnom životnom pričom je rasplakala cijelu Hrvatsku i mnogi joj na društvenim mrežama već predviđaju pobjedu u showu, piše Dnevnik.hr.

‘Nikad mi draže nije bilo da je netko prošao’, ‘Fenomenalna, a tako skromna’, ‘Predivno, posebno, svi smo se naježili, dirnula nas do suza!’, ‘Pobjednica’, ‘Prekrasna mlada djevojka, predivan glas! Zasluženi zlatni gumb!’, ‘Ovo se zove savršenstvo , anđeoski glas, predivna djevojka, nemam riječi’, samo se neke od brojnih pozitivnih reakcija na Anatachin nastup.

Mnogi su se u komentarima zahvalili i Martini Tomčić što joj je dala zlatni gumb. Martina nije mogla obuzdati emocije nakon Anatachine izvedbe, te joj je trebalo malo vremena da uspije doći sebi i komentirati nastup, a nakon što je pritisnula zlatni gumb poletjela joj je u zagrljaj.

Anatacha je se svojim nastupom pohvalila i na TikToku gdje je prati gotovo 350 tisuća ljudi.

“Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo, niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi, iz razloga što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene”, započela je svoju potresnu ispovijest.

Anatacha dolazi iz nesložne obitelji i s roditeljima nema dobar odnos, ali joj je zato sestra sve na svijetu. Velika joj je želja otići u Mozambik i upoznati svoju obitelj.

– Najteži period u mom životu je bio kad sam s 15 godina saznala da bi trebala ići u dom za nezbrinutu djecu sa svojom sestrom, zato što nismo imali osnovne uvjete za život i moje financijsko stanje nije bilo dobro. Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih to odgovorila – priznala je.

– Moja poruka drugim roditeljima je čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku –  poručila je prije nezaboravnog nastupa u Supertalentu

Anatacha sada pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i živi u učeničkom domu sa sestrom koja je tri godine mlađa od nje i kaže da joj se život promijenio nabolje. Obožava pjevanje i ples, a kao petogodišnjakinja pridružila se zboru u Drnišu, postavši tako najmlađa članica. Svaki put kad stane na pozornicu ima veliku tremu i strah od mikrofona, ali nastupala je na Domijadi.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.