Više

  Ako volite osobu u ovom znaku, znajte da se igrate s vatrom

   

  Voljeti ovaj znak može biti poput  igranja s vatrom: očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite prići jako blizu, ali ako niste pažljivi, nježna koža počinje gorjeti pod intenzitetom ovog vatrenog znaka.

  On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. To je znak stalne kontradikcije, bijesa i  strasti!

  On je – Ovan!

  Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovjednička. Oni su uvijek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom natjecanju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

  Oni ne bježe od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško dostići, to samo povećava njegov  interes. Recite im “ne” i to je kao da dodajete benzin na vatru; ništa ga neće spriječiti u namjeri da vas osvoji.

  Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja svijeta, ali nakon što pokažete svoj interes u istoj mjeri, počinju se ponašati slično kao dijete u trgovini slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

  Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresiranosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zasljepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sja nije zlato, piše atma.

  Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopće shvatiti s kime imaju posla.

  Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspijete zadržati njegov interes, njegova  ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate prikovati oblak.

  Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijoj dobi. To znači da iz mladosti često imaju veliku  evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

   

  Iako mnogi vole ukazati na neke sebične sklonosti Ovna, oni također imaju veliku toplinu. Oni imaju nevjerojatno toplo srce i imaju tendenciju vidjeti najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore  suprotno. Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspije zadržati stvari svježima i dovoljno zanimljivima, oni su žestoko odani partneri.

  Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je osobito istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj show, postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Oni će željeti dominirati, jer je njihova tamna priroda također vrlo kontrolorska.

  Oni mogu pokušati upravljati svakim aspektom voljene osobe i pobjesne kad ona ne želi surađivati ili držati se njegovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju za sobom ostavljati slomljena srca i potpunu destrukciju.

  Tamna priroda Ovna može od odanosti napraviti vrlo fluidnu definiciju. Oni mogu biti skloni prevarama, ali zbog njihovog povratka popraćenog lijepim gestama i dalje će biti u mogućnosti osvojiti partnera. Ovan i tjelesnost idu ruku pod ruku, bilo da se gleda svjetla ili tamna strana.

   

  Oni trebaju fizički dodir, ali nisu skloni čednim igrama. Morate biti hrabri i izravni ukoliko ga želite zainteresirati. On se baca odmah na stvar i želi vas konzumirati. On se želi izgubiti u vama i dovesti vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može zastrašiti.

  Kada dominira njegova tamna strana, Ovan se ponaša kao dijete koje plače usred noći za bocom i budi svoje vrlo umorne roditelje. To nije svjesni sebični plan, već inherentna potreba koja je top prioritet.

  Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome tko se nađe na putu prema ostvarenju te želje.

  Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoljeti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod. On je uistinu zainteresiran za vas i postavlja pitanja koja se nitko drugi ne usudi pitati. On je jedan od rijetkih znakova koji vas istovremeno može privući jako blizu, a da istovremeno molite za oslobođenje, piše atma.

  Njegovi partneri će se izgubiti u svojoj strasti svjedočeći iskonskim potrebama Ovna koje samo njihovi partneri mogu ispuniti.

  - Advertisment -

  NAJNOVIJE

  Glazbena škola ‘Ivana Lukačića’ otvara prijave za audiciju...

  Glazbena škola 'Ivana Lukačića' počinje s prijavama za audiciju za upis u 1. razred osnovne glazbene škole. Prijaviti se mogu učenici osnovnih škola koji...

  Nema ozlijeđenih niti onečišćenja mora u požaru potonule...

  Jutros u 9.10 sati u kornatskom arhipelagu iznenada je izbio požar na brodici u vlasništvu Nacionalnog parka 'Kornati'. Nakon što posada nije uspjela požar...

  Šibeniku otvoren put prema elitnom rangu: ‘Imamo licencu!’

   - Poštovani navijači i simpatizeri kluba, sponzori te sportski prijatelji, ovim Vas putem obavještavamo kako je HNK Šibenik odlukom Hrvatskog nogometnog saveza nakon provedenog...

  NAJNOVIJE

  Glazbena škola ‘Ivana Lukačića’ otvara prijave za audiciju za upis u 1. razred osnovne glazbene škole

  Glazbena škola 'Ivana Lukačića' počinje s prijavama za audiciju za upis u 1. razred osnovne glazbene škole. Prijaviti se mogu učenici osnovnih škola koji...

  Nema ozlijeđenih niti onečišćenja mora u požaru potonule brodice u kornatskom arhipelagu

  Jutros u 9.10 sati u kornatskom arhipelagu iznenada je izbio požar na brodici u vlasništvu Nacionalnog parka 'Kornati'. Nakon što posada nije uspjela požar...

  Šibeniku otvoren put prema elitnom rangu: ‘Imamo licencu!’

   - Poštovani navijači i simpatizeri kluba, sponzori te sportski prijatelji, ovim Vas putem obavještavamo kako je HNK Šibenik odlukom Hrvatskog nogometnog saveza nakon provedenog...